Ak Parti Osmancık Belediye Başkan Adayı Recep Cıplak, seçimlere 3 hafta gibi bir zamanın kaldığı bu günlerde ziyaret ve programlardaki hızını artırdı.

Belediye Başkan Adayı Recep Cıplak, bir yandan esnaf ziyaretlerine ara vermeden devam ederken, diğer yandan da mahallelerde ve sokaklarda halkla iç içe sohbetlerine devam ediyor. Cıplak, gün içerisinde farklı mahallelerde konuk olduğu evlerde yapacakları projelerini anlatarak destek istiyor.

Her toplantısında gönül belediyeciliği vurgusu yapan Recep Cıplak, “önceliğimiz Cumhurbaşkanımızın özellikle vurguladığı gönül belediyeciliğini halkımızın gönlünü kazanarak yapmak. Gönülleri kazandıktan sonra hizmet yapmak çok daha kolay olacaktır. Bu güzel şehri hep birlikte dizayn ederek daha yaşanılabilir bir şehir haline getirmek için gece gündüz çalışacağız” dedi.

Esnaf ve mahalle toplantıları sonrasında Ak Parti İlçe Teşkilatında Ak Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya ve partililerin de olduğu istişare toplantısına katılan Recep Cıplak, toplantı sonrası yine üç mahallede ev toplantılarına katılarak projelerini anlatmaya devam etti.

Açıkladığı projelerin sadece başlangıç olduğunu dile getiren Recep Cıplak, çok daha büyük projelerinin olduğunu ve bunları önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşacaklarını belirtti.