Osmancık'ta sınıf öğretmenleri ile branş ortaokul ve lise öğretmenlerine seminer veridi.
Osmancık Belediye Kültür Sitesi'nde gerçekleştirilen seminerde Karayolu Trafik Güvenliği uygulamaları hakkında bilgiler verildi. 
İçişleri Bakanlığı tarafından 2017 yılı içerisinde oluşturulan "Karayolu Trafik Güvenliği Uygulama Politika Belgesi" kapsamında yürütülmesi gereken stratejik çalışmalar doğrultusunda ülke genelinde, karayolu trafik güvenliğinin sağlanmasına yönelik yürütülen denetim hizmetlerinin yanında, yol kullanıcılarına yönelik eğitim faaliyetlerinin de beraberinde yapılması için seminer düzenlendi.
Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü ile yapılan çalışmalar neticesinde 2019-2020 Eğitim Öğretim yılı öncesinde Milli Eğitim Bakanlığına bağlı tüm okullarda 02-06 Eylül 2019 tarihleri arasında öğretmenlere yönelik düzenlenmiş olan "Mesleki Çalışma Programı" içeriğine trafik eğitimi konulu bilgilendirme faaliyetleri de eklendi.
Bu doğrultuda İlçe Trafik Denetleme Şube Müdürlükleri, Büro Amirlikleri, İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri ile koordinasyon kurularak seminer tamamlandı.