Fırsat buldukça okulları ziyaret eden Çorum’un Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş’ın etrafında minikler adeta bir sevgi çemberi ördü.
Son olarak Osmancık Akşemseddin İlkokulunu ziyaret eden Karataş, anasınıfında etrafını saran miniklerin “Başkan amca, Başkan amca sınıfımıza hoş geldin” temposu karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.
Miniklerle bir süre sohbet eden Başkan Karataş, daha sonra onlara belediye başkanının görevleri ile ilgili bilgiler verdi.
Başkan amcalarını meraklı gözlerle dinleyen minikler Karataş’ın davetini kırmayacaklarını ve en kısa zamanda başkanlık makamını ziyaret edeceklerini söylediler.
Anasınıfı öğretmeni Selma Karataş ile de miniklerin eğitimi üzerine kısa bir sohbette bulunan Başkan Karataş böylesine nezih bir ortamda eğitim alan çocukların çok şanslı olduğunu ifade etti.
Öğretmen Selma Karakaş ise böylesine sürpriz ziyaretlerin öğrencilerin sosyal, duygusal ve bilişsel gelişimine katkı sağladığını ifade ederek, “ziyaretinizden ziyadesi ile memnun olduk sizlere teşekkür ediyoruz” dedi.