Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Osmancık Kadın Kolları, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesi yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdürüyor.

MHP Osmancık Kadın Kolları, istişare ve dayanışma amaçlı bir kahvaltı programı düzenledi.

Kahvaltıya çok sayıda parti üyesi ve davetliler katıldı.

Gelgör Leblebi Restorant Dinlenme Tesislerinde birlik ve beraberlik kahvaltısında bir araya gelen MHP’li kadınlar, seçimlerde başarılı olmak için kolları sıvadı.

Kahvaltıya MHP Osmancık Belediye Başkan Adayı Ahmet Gelgör ve eşi Şaduman Gelgör, MHP İlçe Başkanı Satılmış Karatağ’ın eşi Zehra Karatağ, MHP Osmancık İlçe Kadın Kolları Başkanı Seher Kökez, MHP kadın kolları yönetimi ve üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.

MHP Osmancık Belediye Başkan Adayı Ahmet Gelgör, kahvaltı programı sırasında yaptığı konuşmada; "Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanımız, Devlet Bahçeli Liderimiz, Av. Oğuzhan Kaya Milletvekilimiz, biz Cumhur İttifakındayız. Bu nedenle her türlü yatırımlarda milletvekillerimizin ve hükümetin desteğini alarak bu aziz millete hizmete talip olduk.

31 Mart’a kadar gece gündüz demeden yılmadan, usanmadan çalışacağız. Çalınmadık kapı, girmedik ev bırakmadan tüm imkânlarımız ile seçim çalışmalarında aktif rol alacağız. Bu memleket bizim, memleketimizi daha iyi yerlere getirmek için, adaletli ve dürüst belediyecilik anlayışını gerçekleştirmek için canla başla çalışacağız” ifadesini kullandı.

MHP Osmancık İlçe Kadın Kolları Başkanı Seher Kökez ise konuşmalarında; “Bizim inancımız ve güvenimiz sonsuz. Ev toplantıları, mahalle toplantıları düzenleyeceğiz. Allah nasip eder de seçimi kazanır ve bu yolda başarıya ulaşırsak, bambaşka bir belediyecilik anlayışı ile hizmet vermeyi kendimize görev edineceğiz.

Biz, aile belediyeciliği değil, hizmet belediyeciliği yapacağız. Hedeflerimiz ve inancımız tam. Bu nedenle particilik ve ayrımcılık yapmadan tüm Osmancık halkının desteklerini bekliyoruz” şeklinde konuştu.