ATİK ve Kuzey Gücü yönetim kurulu Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör’ü ziyaret etti.

ATİK Bölge Başkanı ve Kuzey Gücü Onursal Başkanı Fahri Karayan, Kuzey Gücü Yönetim Kurulu Başkanı Emir Serkan Kılıç, Genel Müdür Şahin Yıldız, Koordinatör Enver Yılmaz Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör ile yapılan görüşmede hazır bulundular.

ATİK Bölge Başkanı ve Kuzey Gücü Onursal Başkanı Fahri Karayan , Çorum ve bölgenin gelişmekte olan ilçelerinin başında gelen ve konum itibariyle önemli bir yerde olan ilçemizin gelişmesi için yatırım yapmak istediklerini söyledi. Kuzey Gücü Şirketler gurubunu finanse eden (ATİK) Avrupa Ticaret İş Birliği Konseyi başkanlığının bu bölgede Enerji, Turizm ve istihdamı artırıcı hizmet sektörüne yönelik yatırımları önemsediklerini ifade etti.

Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör’de konuşmasında bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek ilçeye yapılacak her türlü yatırım ve istihdama yönelik , bölge ve ilçe halkına gelir getirecek, işsize iş verecek her türlü yatırımı önemsedikleri dile getirdi.

Başkan Gelgör, Osmancık İlçemizin Karadenizi diğer illere bağlayan önemli bir kara yoluna sahip olduğunu ve bu yoldan günlük 10 ve 15 bin civarında aracın geçtiğini düşünürsek ilçemizin konum itibarı ile ne kadar önemli olduğu ve gelişmeye müsait olduğu görülecektir dedi.

Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, bu ziyaretten ziyadesiyle memnun olduğunu, iadei ziyarette bulunacağını, ülkemize ve ilçemize yurt dışı kaynaklı döviz cinsinden ve kalıcı yatırımların gelmesi Osmancık halkı olarak bizleri ziyadesi ile memnun edecektir dedi.