Osmancık İlçe Kaymakamı Hakan Alkan, Osmancık Haber Gazetesini ziyaret etti.

Osmancık Kaymakamı Hakan Alkan, göreve başladığı günden buyana yoğun tempo ile çalışmalarını sürdürürken, aynı zamanda çeşitli ziyaretlerde bulunarak esnafı yerinde ziyaret ediyor.

Osmancık Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve Osmancık Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Selma Çetindere’yi ziyaret ederek gazete hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Gazeteciliğin özellikle yerel gazeteciliğin meşakkatli bir meslek olduğunu, bu işi layıkı ile üslenmenin büyük bir başarı olduğunu ifade eden Kaymakam Alkan, Çetindere’ye meslek hayatında başarılar diledi.

Osmancık Kaymakamı Hakan Alkan, bir ay önce Denizli’nin Serinhisar ilçesinden atamasının gerçekleştiğini ve Osmancık İlçesinin köklü bir sadrazam şehri olduğunu ifade etti.

Bir ay süre içerisince Osmancık İlçe merkezinde tarihi yerler ile 30’a yakın köy ziyaretlerini gerçekleştirdiğini ifade eden Alkan, vatandaşlara layık bir mülki amiri olamaya çalışacakların sözlerine ekledi.

Osmancık Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve Osmancık Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Selma Çetindere, ziyaretten duyduğu memnuniyetini belirterek, Kaymakam Alkan’a gazetedeki çalışmaları hakkında bilgiler verdi.