AK Parti Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya, Diyanet-Sen Osmancık İlçe Temsilciliği ile Türk Diyanet Vakıf-Sen Osmancık Şubesi yöneticileri ve her iki sendikanın üyesi din görevlileri ile yemekli istişare toplantısında bir araya geldi.

Din görevlilerinin genel problemleri Milletvekili Kaya'ya iletildi.

Diyanet-Sen Osmancık İlçe Temsilciliği Başkanı Turan Sekili ve Türk Diyanet Vakıf-Sen Osmancık Şubesi Başkanı Ayhan Yılmaz Eravcı'nın organizesiyle gerçekleştirilen programa; AK Parti Çorum Milletvekili ve İçişleri Komisyonu Üyesi İç Anadolu Teşkilat Bölge Koordinatörü Av. Oğuzhan Kaya, AK Parti Belediye Başkanı Adayı Recep Cıplak, Diyanet-Sen Osmancık İlçe Temsilciliği ve Türk Diyanet Vakıf-Sen Osmancık Şubesi yöneticileri ile çok sayıda Diyanet çalışanı katıldı.

AK Parti Belediye Başkanı Adayı Recep Cıplak, daima Diyanet çalışanlarının yanında olduklarına dikkat çekerek, Belediye Başkanı seçilmesi halinde hayata geçireceği projeleri ve yönetim anlayışını anlattı.

AK Parti Çorum Milletvekili ve İçişleri Komisyonu Üyesi İç Anadolu Teşkilat Bölge Koordinatörü Av. Oğuzhan Kaya ise Osmancık'a yapılan hizmetler hakkında bilgiler vererek, bundan sonra uygulanacak projelerden bahsetti.

Kaya, "Ben Osmancıklıyım, her şey Osmancık için. Çocuklarım da Osmancık'ta okuyor. Ben Osmancık'ta ikamet ediyorum. Bu nedenle memleketime elimden gelen yatırımı getirmeye çalışıyorum. Bu gücü sizlerin destek ve gayretleri ile yapıyoruz" şeklinde konuştu.