Geçici görevle gittiği Şırnak'ın Cizre ilçesinde teröristlerle girdiği çatışmada yaralanan Çorumlu Özel Harekat Polisi Casim Tatlıer, Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA)'daki tedavisinin ardından taburcu edildi.
Taburcu olduktan sonra bir süre evinde dinlenen Casim Tatlıer, memleketi Osmancık ilçesini ziyaret ederek, eş, dost, akraba ve tanıdıklarıyla hasret giderdi.
Casim Tatlıer, Osmancık Muhtarlar Derneği Başkanı Faruk Delibaş’ı da ziyaret ederek bir süre görüştü.
Cizre’de bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik yapılan operasyonlarda sokak taraması yaptıkları sırada açılan ateş sonucu sol omuz, sağ kolu ve sırtının sol tarafından olmak üzere vücuduna 3 kurşun isabet eden Özel Harekat Polisi Casim Tatlıer, “sapasağlam ayaktayım, en kısa zamanda görevimin başına döneceğim ve kaldığım yerden devam edeceğim” dilerek tüm Türkiye’nin büyük takdirini kazanmıştı.
Osmancık Muhtarlar Derneği Başkanı Faruk Delibaş, Casim Tatlıer’in ziyaretini sosyal paylaşım sitesindeki hesabında paylaşırken, “Şırnak Cizre'de PKK’lı şerefsizlerin kalleşçe sırtından vurdukları Özel Harekat Polisi Casim Tatlıer, derneğimize ziyarette bulundu. Osmancık Muhtarlar Derneği olarak kendisine bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi ilettik” dedi.