AK Parti Osmancık Kadın Kolları Başkanı Ayşe Fikriye Yücel, Hakkın nuru olan kadınların, insanlığın toprağı olduğunu söyledi.
AK Parti Osmancık İlçe Kadın Kolları Üyeleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Osmancık Devlet Hastanesi’nde yatan kadın hastaları ziyaret ederek, karanfil verdiler.
AK Parti İl Başkan Yardımcısı Oğuzhan Kaya, AK Parti Osmancık İlçe Başkanı Necmettin Tatar ile bazı partili yöneticilerin katıldığı ziyarette 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla açıklamada bulunan AK Parti Osmancık İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Fikriye Yücel, nesillerin devamını sağlayan, eğiten, koruyan kadınların, değişen zamanın ruhuna uygun olarak modern hayatın getirdiği yeni şartlarda da Dünya’ya yön vermeye devam ettiğini söyledi.
Yücel açıklamasında şöyle dedi:
“8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de kadınlarımız çeşitli etkinliklerle nasıl bir dünya istediklerini, haklarını, hayallerini, özlemlerini dile getiriyor.Hakkın nuru olan kadın, insanlığın toprağıdır.
Nesillerin devamını sağlayan, eğiten, koruyan kadınlarımız; değişen zamanın ruhuna uygun olarak modern hayatın getirdiği yeni şartlarda da Dünya’ya yön vermeye devam etmektedir.
Biz kadınlar; cinsel kimliklerimizin ötesinde insan olarak, diğer tüm özelliklerinden bağımsız bireyler olarak, kendi ayakları üzerinde durabileceğimizi biliyoruz.
Bizler, kadının metalaştırılmadan, istismar edilmeden; kendi kişiliğimizle, kimliğimizle, inancımızla, değerlerimizle hak ettiğimiz yeri alabileceğimizi biliyoruz.
Tüm dünya kadınlarının ve Anadolu’muzun değerli kadınlarının “Dünya Kadınlar Günü” nü kutlar; refah, huzur ve barış içinde yaşayacağımız yarınlar dilerim”