İYİ Parti Osmancık Belediye Başkan Adayı Dr. Ecz. Mahmut Özhan Arslan, Koyunbaba Mahallesi’nde bayanların misafiri oldu ve yoğun ilgi gördü.

Koyunbaba Mahallesi’nde yoğun katılımla gerçekleşen ziyarette kadınlar, Dr. Ecz. Mahmut Özhan Arslan'ı destekleyeceklerini söyleyerek, "Genç başkan adayının söylemleri diğer hiçbir adayda yok. Dürüst, temiz ve liyakat sahibi görüntüsüyle kendisinden en iyi hizmeti alabileceğimizi düşünüyoruz. Bu nedenlerle İYİ Parti Osmancık Belediye Başkan Adayı Mahmut Özhan Arslan'ı destekleyeceğiz” dediler.

İYİ Parti Osmancık Belediye Başkan Adayı Mahmut Özhan Arslan da ziyarette yaptığı açıklamada; maddi imkanları çarçur etmeyeceklerini söyleyerek, kronikleşen sorunların çözümü konusunda işin ehli bir ekiple birlikte yola çıktıklarını belirtti.

Osmancık'ı sosyal, kültürel ve ekonomik olarak tüm dinamikleri harekete geçirerek yöneteceklerini sözlerine ekleyen Arslan, parti ayrımcılığı yapmayan hakkaniyetli ve erdemli yöneticilerin işbaşına gelmesi gerektiğinin altını çizdi.