İYİ Parti Osmancık Belediye Başkan Adayı Dr. Ecz. Mahmut Özhan Arslan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle şehitlere olan vefa borçlarını ödemek için şehitliği ziyaret ederek çiçekler bırakıp dualar okudular.

Şehitlikte yapılan ziyarette oldukça duygusal anlar yaşandı. Şehitlerin mezarlarına karanfil koyan ve dua eden İYİ Partililer, vatan için gözlerini kırpmadan canlarını feda eden şehitlere minnettar olduklarını ifade ettiler.

Başkan Adayı Arslan, Osmancık Şehitliğinde Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın başta olmak üzere tüm şehitleri rahmetle andılar. İYİ Partililer, ayrıca Şehit Uzman Çavuş Muzaffer Karaca’nın ailesi Bayram ve Menşure Karaca ile dualar ettiler.

Osmancık Şehitler Mezarlığını ziyaret ederek bir konuşma yapan İYİ Parti Başkan Adayı Arslan: "Şehitlerimize olan vefa borcumuzu ödemek adına, bizim bu günleri görebilmemiz için kendilerini feda eden şehitlerimizi ziyaret ettik. Allah şehitlerimize rahmetiyle muamele etsin. Ruhları şad mekanları cennet olsun. Onlar bu ülkenin yapı taşlarıdır. Onlara minnettarız" dedi.

Şehitlik ziyaretinin ardından esnafları ziyaret ederek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kadınlara karanfil hediye ettiler.

TEKSTİL ÇALIŞANLARINI UNUTMADILAR

Başkan Adayı Arslan, Osmancık'taki tekstil fabrikalarında tüm çalışanlara bizzat kendisi karanfil takdim etti, Kadınlar gününü kutladı. Arslan, kadınların evinde anne, eş, dışarıda kariyer sahibi, üzerlerinde büyük yük olduğunu anlatarak haklarını helal etmeleri için rızalarını aldı.

İYİ Parti heyeti daha sonra çarşı esnafını ziyaret etti. Vatandaşlar böyle bir günde unutulmadıkları için mutlu olduklarını ifade ettiler. İYİ Partililer, erkeklere ise, evdeki eşlerine, ablalarına, kardeşlerine ve annelerine götürmeleri için karanfil takdim etti.

Bu arada Ak Parti İlçe Başkanı Hakkı Güngör de işyerinde ziyaret edilerek, karanfil takdim edildi.​​​​​​​