60 yıl önce kurulan ve 2013 yılından bu yana doğrudan satış pazarında hizmet veren doğrudan satış markası olan Huncalıfe’ın marka temsilcileri Ünzile Kızılırmak ve Şehriban Kaya öncülüğünde Osmancıklı ev hanımlarına iş imkanları sunuyor.

60 yıl önce Adnan Hunca tarafından kurulan yüzde yüz yerli sermayeli Hunca, günümüzde 24 bin m2’lik, Ortadoğu ve Balkanların en büyük kişisel bakım ürünleri tesislerinde, 2 binden fazla farklı ürün üretmekte. 2013 yılında, Huncalıfe markasıyla ağırlıklı olarak dünyaca tanınmış markaların da rekabet ettiği doğrudan satış sektörüne girerek Huncalıfe temsilci sayısını katlanarak en üst seviyeye getirildi.

Osmancık’ta Huncalıfe marka temsilcisi olan Deniz Yıldızı Güzellik Merkezi sahibi Şehriban Kaya; ‘Bizim İçin Önemlisiniz’, ‘Huncalıfe ile Hayatınıza Güzellik Katın’ diyerek; ürünler hakkında bilgi vererek sözlerine şöyle devam etti:

“Huncalife şemsiye altında doğrudan satış sektöründe hizmet veriyoruz. Böylelikle satışta fonksiyonel ürünlerin satışı kolaylaşmaktadır. Çünkü ürünlerin anlatılması, hatta denenmesi ve uygulanması gerekebiliyor. Bu doğrudan deneyim ve yüz yüze iletişim biçimi, doğrudan satışı perakendeden ayıran en önemli özelliklerden biridir.Bu imkanı da bize Huncalıfe vermektedir.

Her ay düzenli olarak gelen kataloglarımızda aylık kampanyalar ve birbirinden güzel avantajlı ürünler bulunmaktadır. Huncalıfe ile eşe, dosta, akrabaya, arkadaşa ürünleri anlatarak kullandıkça kazanan, kazandıran ve dolayısıyla “Ek Gelir” imkanı yaratan bir yapı ile aile bütçesine katkıda bulunuyoruz. Biz bu imkanı Huncalıfe da gördük ve tüm Osmancıklı ev ve iş hanımlarına bu imkanı sunmamın mutluluğunu yaşıyoruz.

Ayrıca bağımsız temsilciler olduğumuz için, her türlü satış taktiği, pazarlama planı, promosyon aktivitelerini biz oluşturup takımlarımızı yönetiyoruz. Evinizde, iş yerinizde, gezmelerinizde kolaylıkla bu işi yürütebilecek imkana sahip olmanın kolaylıkları ile hem kendimizi hem de karşımızdaki müşterimizi kazandırıyoruz. Bir işe başlamak bitirmenin yarısıdır.

Huncalıfe’nin 60 yıllık kozmetik deneyimi, %100 yerli marka olması, sağlıklı hammadde kullanması, çevre dostu üretim yapması, sektördeki en yüksek kazanç fırsatı, Türkiye’nin tüm şehirlerinde olduğu gibi Osmancık’ta da mevcut. Huncalıfe’i rakiplerinden ayrıştıran bir başka özellikte tabi ki sunduğu imkanlar. Mesela %40 katalog kazancı, %35’e varan ek prim imkanı, seviye ödülleri ve yenilenen araç programı ile en çok kazandıran doğrudan satış şirketi olarak bu kadroda benim olduğum gibi siz Osmancıklı hanımların da olma imkanı sunulması büyük bir avantajdır.

Biz temsilciler, çalıştığımız kadar gelir elde ediyoruz. Doğrudan satışın en önemli özelliği esnek zamanlı çalışma, düşük sermaye ile iş kurabilme, yaş-cinsiyet-deneyimi gerektirmeden iş sahibi olabilme, şirketlerin verdikleri eğitim desteklerinden yararlanabilme imkanı sunmasıyla daha tecrübeli ve özverili çalışmamıza bir etkendir. Biz temsilciler 24 saat online alışveriş yapabilme rahatlığı ile “Kapıda Ödeme”, nakit ödeme, banka havalesi ile gibi farklı ödeme seçenekleri ile kolaylıkla işimizi yürütüyoruz. Ürün çeşitlerimiz 7’den 77’ye tüm herkese hitap edebilecek şekilde mevcuttur. Üniversite öğrencisinden tutun, ev hanımı, çocuklar ve baylara hitap eden zengin çeşitlerimizle ekonomik fiyatlar sunulmaktadır.” 

"OSMANCIK’TA KADINLARIN KAZANMASI, EV EKONOMİSİNE KATKI DEMEK"

Osmancıklı ev hanımların kolaylıkla ve zevkle bu işi yapabileceklerine güveni sonsuz olan Deniz Yıldızı Güzellik Merkezi sahibi Huncalıfe temsilcisi Şehriban Kaya; “Huncalıfe temsilciliği özellikle evde oturan hanımlar için son derece uygundur. Çoğunlukla temsilcilerimiz ev hanımından oluşmaktadır. Osmancık’ta da bu yönde rahatlıkla temsilcilik yapabilecek ev hanımlarımız mevcut. Yeter ki bir şeyler yapmak isteyin. Bu işi yaparken ev ekonomisine büyük bir katkı kazandırırken diğer taraftan kariyerinizi katlamış oluyorsunuz. Neden böyle bir imkan sunuluyorken seyredelim ki! Haydi, Osmancıklı hanımlar, artık bünyemizde sizleri görmek istiyoruz.

Huncalıfe ile aile bütçesine katkıda bulunmakla birlikte, ekonomik özgürlüğünüze kavuşmanın da bir başlangıcıdır. Huncalıfe ile insanların hayatı değişmektedir. Çünkü biliyoruz ki kadınların para kazanması ailelerin de kazanması demektir” dedi

"YAKLAŞIK 2000 ÇEŞİT ÜRÜNE SAHİP"

Şehriban Kaya, açıklamasını şöyle tamamladı:

"Huncalife sistemiyle satışa sunulan yaklaşık 2000 çeşit ürün arasında, kişisel bakım, saç bakım ve kokular en çok satılan ilk üç kategori arasında yer almaktadır. Toplam satışların %36’sını kişisel bakım ürünleri oluşturmakta olup, satışlardan en yüksek payı olan diğer gruplar ise %16 saç bakım ve %15 kokulardır. Huncalıfe ürün gamı içerisinde yer alan deterjanlar da, paraben, formaldehit, fenol, amonyak, naftalin, kresol, ksilen, kerosen, fosfat, klorür ve ağartıcı gibi zararlı bileşenler kullanılmamakta olup güvenle kullanılabilmektedir."