Osmancık Kent Konseyi Başkanı ve Yürütme Kurulu Üyeleri AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya’yı makamında ziyaret etti.
Yapılan ziyarette Osmancık Kent Konseyi Başkanı Ayhan Yılmaz Eravcı ile Yürütme Kurulu Üyeleri Selma Çetindere, Aysel Bulduk, Murat Haykır, Murat Gökgöz, Mustafa Potuk, İhsan İpek ve Mehmet Yonar hazır bulundu.
Başkan Eravcı, Osmancık Kent Konseyi Yönetimini tanıtarak, AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya ile Osmancık ilçesiyle ilgili çalışmalar konusunda istişarelerde bulundu. Eravcı, Peygamberimizin su testisini taşıyan ve Osmancık'ta metfun bulunan sahibi İbrikdar Hazretleri ile ilgili araştırmalarının hazırlanmış olduğu ilgili dosyayı AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya’ya takdim etti. 
AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya’ya Osmancık Kent Konseyi Başkanı Ayhan Yılmaz Eravcı; Kur’an-ı Kerim hediye ederek, Konsey olarak Osmancık'a hizmetlerin devam edeceğini belirtti. 
AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, Osmancık için yapılması planlanan ve önerilen tüm çalışmalarda desteklerini esirgemeyeceğini belirterek, Başkan Eravcı ve beraberindeki Yürütme Kurulu Üyelerine teşekkür etti.