AK Parti Osmancık Teşkilatı, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak mahalli idareler seçimleri öncesi çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürürken, aday adayları arasından kimin başkan adayı gösterileceği merakla bekleniyor.

AK Parti kulislerinden edinilen bilgiye göre parti genel merkezi, Recep Cıplak'ı Osmancık Belediye Başkan Adayı gösterecek.

AK Parti Osmancık Belediye Başkan Aday Adayı Recep Cıplak'ın kısa süre içerisinde "belediye başkan adayı" olarak ilan edilmesi bekleniyor.

Başkan Adayı Cıplak, seçim çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürüyor.

31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler öncesi İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevinden istifa ederek memleketi Osmancık'tan belediye başkan aday adayı olan Recep Cıplak, kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşları ve esnafı ziyaret ederek aday gösterilmesi ve belediye başkanı seçilmesi halinde yapacağı çalışmalar ve projeleri hakkında bilgi paylaşımında bulunuyor.

İlçede yoğun ve sıcak ilgiyle karşılanan Cıplak, esnafın ve halkın sorunları hakkında da bilgi alıyor.

İlçenin sorunlarını birlik ve beraberlik içinde çözmek istediklerini belirten Cıplak, dayanışmaya, istişareye, ortak akla her zaman önem vereceklerini dile getirdi.

Cıplak, "Her şey Osmancık için, ilçemizin aydınlık geleceği için" diye konuştu.

​​​​​​​