Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye’nin Afrin bölgesinde gerçekleştirdiği Zeytin Dalı Herakatı’nda Mehmetçiğe destek olmak amacıyla Osmancık Ülkü Ocakları tarafından başlatılan kampanyaya AK Parti Osmancık İlçe Genlik Kolları ile TÜGVA Osmancık Temsilciliğinden destek geldi.

Osmancık Ülkü Ocakları Afrin Harekâtına katılan Mehmetçik’e destek olmak amacıyla Org. Ahmet Çörekci Caddesi üzerinde çay satışı kampanyası düzenledi.

Gelirinin tamamı Mehmetçik Vakfına bağışlanmak üzere başlatılan kampanyada 1 liradan çay satıldı.

Osmancık halkının büyük ilgi gösterdiği kampanyaya Ak Parti Osmancık İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı ile TÜGVA Osmancık Temsilciliği de kayıtsız kalmadı.

Kampanyaya destek olmak için kalabalık bir ekiple çay içmeye giden gençler burada aynı zamanda birlik ve beraberlik mesajı da verdiler.

İçilen çayların ardından sohbet eden gençler birlikte hatıra fotoğrafı da çektirdiler.

AK Parti Osmancık Gençlik Kolları Başkanı Yunus Güngör ve TÜGVA Osmancık Temsilcisi Emre Gökel yaptıkları açıklamada Ülkü Ocaklarının yapmış olduğu duyarlı davranışı desteklediklerini dile getirdiler.

Osmancık Ülkü Ocakları Başkanı Osman Nafiz Kolukısa ise kendilerine verdikleri destekten dolayı Güngör ve Gökel´e teşekkür etti. (Mustafa Ulusoy)