İnşaat Mühendisi Fatih Yel ve Emre Yılmaz, EMM Danışmanlık Consultancy işletmeciliği kurarak Osmancık için kalkınma hamlesinde bulundu.
Beşlikoğlu İnşaat ve Emlak sahibi İnşaat Mühendisi Fatih Yel ve Emre Yılmaz’ın sahibi olduğu EMM Danışmanlık Consultancy Ofisi, Ulucami Mahallesi Ulucami Sokak No:3/C Osmancık adresinde faaliyet göstermeye başladı.
Osmancık ilçesi ve halkı için kalkınma hamlesinde bulunan genç İnşaat Mühendisi Beşlikoğlu İnşaat ve Emlak sahibi Fatih Yel ve EMM Danışmanlık Consultancy Emre Yılmaz işyeri açılış tanıtımı için Osmancık Asya Tesisleri’nde yemek ikramında bulunuldu.
EMM Danışmanlık Ofisi tanıtım yemeğine Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın, Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım, Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Yücel, Belediye Meclis Üyeleri, Köy Muhtarları, müteahhitler, mühendisler, iş adamları ile çok sayıda davetli katıldı.
Düzenlenen yemeğe Ankara’da yoğun işlerinden dolayı katılamayan AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, İnşaat Mühendisi Fatih Yel’e tebrik mesajı ileterek, EMM Danışmanlığa hizmetlerinde başarılar diledi.
EMM Danışmanlık sahipleri, çözüm odaklı ve özverili bir çalışma anlayışını benimseyerek en iyi hizmeti müşterilerine sunmayı hedeflediklerini ifade etti. Osmancıklıların bu hizmetten faydalanmalarının menfaatlerine olacağını kaydeden EMM Danışmanlık sahipleri, tanıtım yemeğine katılanlara da teşekkür etti. 
Beşlikoğlu İnşaat ve Emlak ve EMM Danışmanlık sahibi İnşaat Mühendisi Fatih Yel ve Emre Yılmaz, işletme hakkında açıklamalarda bulunarak katılımcıları bilgilendirdi. Konuya ilişkin verilen bilgiler ise şöyle:

EMM DANIŞMANLIK HİZMETLERİ…
“EMM Danışmanlık, kendini kalite hizmetlerine adamış, dinamik ve genç bir kadro tarafından, iş dünyasına kalite çözümleri üretmek ve firmalara iş hayatında yol danışmanlığı yapabilmek amacıyla kurulmuş bir danışmanlık firmasıdır. Firma merkezi Ankara’da olup; Çorum Bölge ofisi, Samsun bölge ofisi ve Diyarbakır bölge ofisleri ile imalat sanayi başta olmak üzere, hizmet sektörü, kamu kurum ve kuruluşları ile kar amacı gütmeyen kurumların gerçekleştirecekleri yatırımlara yönelik desteğin sağlanması hususunda profesyonel danışmanlık hizmeti sunmaktadır.
Hibe Destek Programları kapsamında birçok kurum ve kuruluşa yatırım destekleri konusunda danışmanlık hizmetleri sunan EMM Danışmanlık KOSGEB destekleri, kalkınma ajansı destekleri, Ticaret Bakanlığı destekleri, TKDK destekleri, kırsal kalkınma destekleri, marka&patent danışmanlığı, kalite belgelendirme (ISO; TSE; CE: OHSAS) ve danışmanlık, dış ticaret danışmanlığı, kurumsal kimlik danışmanlığı başta olmak üzere hibe sağlayıcı tüm ulusal ve uluslararası kurumlara yönelik proje hazırlamak, yürütmek, Yatırım raporlamaları yanı sıra kurumsal yönetim ve markalaşma anlamında hizmet sunmaktadır.
EMM Danışmanlık, “Başarı tamamen üretmekten ve inovasyondan geçer” politikası ile sektörde yaşanan tüm gelişmeleri kendisi ve hizmet verdiği kuruluşlar adına sürekli takip ederek uygulamaya koymaktadır.
Kadromuz, eğitimciler, danışmanlar, denetçiler ve sektör uzmanlarından meydana gelmektedir. Kadromuzun ortak özelliği: İşini iyi bilen, kolay ulaşılabilir, güven duyulan, bilgiyi paylaşmaktan zevk alan kişilerin kadromuzda görev yapmasıdır.
Firmamız; sektörel çözüm ortakları ile ortak işbirliği içerisindedir. Sınırsız müşteri memnuniyeti, güven, bilgiyi paylaşma ve sürekli gelişme temel prensiplerine bağlı personeli ile kalitenin hiçbir zaman tesadüf olmadığı ve kaliteye bilinçli çabalar sonucunda ulaşıldığının şuuruyla çalışmalarını sürdürmeye devam etmektedir.
EMM Danışmanlık; 8 yıllık tecrübe ve 600.000.000,00 TL’nin üzerinde kazandırılan hibe.

KOSGEB DESTEKLERİ İLE DANIŞMANLIK
KOSGEB; küçük ve orta ölçekli sanayi işletmelerinin teknolojik yeniliklere süratle uyumlarını sağlamak, rekabet güçlerini yükseltmek ve ekonomiye katkılarını ve etkinliklerini artırmak amacıyla T.C. Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) adı altında 1990 tarihinde kurulmuştur.
KOSGEB ekonomik kalkınma ve istihdam sorunlarının çözümünün temel faktörü olan girişimciliğin yaygınlaştırılması ve başarılı işletmelerin kurulmasını sağlamak amacıyla girişimci adaylarına çeşitli destekler sağlamaktadır.
Bu desteklerin amacı girişimci adaylarının işletmelerini kurarken yaşadıkları mali sıkıntılara çözüm getirebilmektir. Özellikle KOSGEB Genel Destek Programı yalnızca küçük ve orta ölçekli işletmelerin yararlanabileceği 13 farklı destek kaleminden oluşmaktadır. 
Peki, KOSGEB Kimlere Destek Sağlar? Yeni bir iş kurmak isteyen, İşini geliştirmek isteyen, Yeni makine ve teçhizat almak isteyen, Personel istihdam etmek isteyen, Faizsiz ve cazip ödeme avantajlarıyla kredi kullanmak isteyen, Yurt içi ve yurt dışı fuarlara katılmak isteyen, Firmasının tanıtımını yapmak isteyen, Ürettiği ürünü ya da hizmeti tescil ettirmek isteyen, Faaliyetlerinde uzman bir danışmanlık desteği almak isteyen, Ürün tasarımı yapmak isteyen, Personeline eğitim vermek isteyen, Bir web sayfasıyla daha profesyonel bir tanıtım faaliyeti sürdürmek isteyen, Firma tanıtım katalogları bastırmak isteyen, Ar-Ge ve inovasyon projelerini hayata geçirmek isteyen ve Meslektaşlarıyla ortak bir çatı altında toplanıp güç birliği yapmak isteyen küçük ve orta ölçekli işletmelere destek sağlamaktadır.

KALKINMA AJANSLARI PROJE DANIŞMANLIĞINDA EN İYİ HİZMET EMM DANIŞMANLIKTA
Kalkınma Ajanslarının hibe desteklerinden yararlanacak projelerin geliştirilmesi ve başvuru formlarının hazırlanması için EMM Danışmanlığa uğramanız yeterli olacaktır.
Türkiye genelinde kurulmuş olan 26 Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen ve yürütülecek olan Mali Destek Programları kanalıyla hibe yoluyla desteklenecek projelerinizin hazırlanmasında, mali destek sağlanması amacıyla başvuru yapılmasında, başvuru sonuçlarının takip edilmesinde, projenin yürütülmesi aşamasında, ihale dosyalarının oluşturulması, ara ve nihai dönem raporlarının hazırlanması süreçlerinde, kısacası projenizin her aşamasında EMM Danışmanlık en kaliteli hizmeti sunmak için Osmancıkta.


MARKA VE PATENT DANIŞMANLIĞI
EMM Danışmanlığı olarak, marka vekillerimiz, ürün ve hizmetler için ulusal ve uluslararası alanda araştırmalar ve başvurular yapıyor, tescil öncesi ve sonrası süreçleri takip ediyoruz. Yaptığımız işe çok yönlü bakıyor, müvekkillerimizin marka başvuru türlerini özgün önerilerle belirliyoruz.
Fikirlerinizi önemsiyor, buluşlarınızın tescil süreci yolunda birlikte yürüyoruz. Farklı mühendislik alanlarında deneyimli patent vekillerimiz ile müvekkillerimizin patent ve faydalı model başvurularını yapmakla kalmıyor, başvuru öncesinde ve sonrasında onları maddi zarara uğratabilecek tüm tehditlerin önüne geçiyoruz.


İSO; TSE; CE; OHSAS VE DANIŞMANLIK
Tam açılımı “Occupational Health and Safety Management Systems” olan iş güvenliği ve isçi sağlığının korunmasına yönelik yönetim sistemi olarak Türkçe anlamı "İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemidir.
Bu standardı ISO 9001 veya ISO 14001 gibi standartlardan ayıran önemli unsurlardan birisi; OHSAS 18001'in, ürün veya hizmetin güvenliğinden çok, iş sağlığı ve güvenliğine yönelik olmasıdır. OHSAS 18001; tehlike, tehlike tanımlama, risk ve risk azaltmaya yönelik bir standart olsa da; ISO 9001 ve ISO 14001 ile bir bütün oluştururlar.
İş yeriniz de oluşabilecek tüm detaylı risk potansiyellerini, iş kazası, yangın, meslek hastalıkları gibi tüm iş risklerini önceden tahmin ve detaylı incelemelerle tespit ederek, her olası risk ve kaza durumunda yapılması gerekenleri öncelikle hiç olmaması yönüyle ele almanızı, plan yapmanızı, engellemenizi, hazır olmanızı sağlamaktır.

DIŞ TİCARET DANIŞMANLIĞI
Uzmanlarımız ve firma yetkililerinin bir araya gelerek ihtiyaçlara uygun bir şekilde geliştirecekleri bu program sayesinde her firma kendi gelişim alanlarına yönelik bir yapılanma oluşturabilmektedir.
EMM Danışmanlık, her türlü dış ticaret operasyonlarınızı sizin için planlar, organize eder, uygular ve tamamlar.

KURUMSAL KİMLİK DANIŞMANLIĞI VE UZMANLIĞI
Kurumsal kimlik danışmanlığı çok ciddi aşamaları olan bir süreçtir. Bu süreçler bütününe dahil olarak şirket ya da kuruluş adına iletişim alanında önemli çalışmalar yapılmalıdır. Şirket ya da kuruluşların gerçekten doğru işleyen birer kurum gibi hareket edebilmeleri için aynı zamanda kendi iletişim kanallarının da doğru materyal ve yöntemlerle çalışıyor olması gerekir. Kurumsal kimlik aslında firmaların kendilerini diğer kuruluşlardan ayırmak için kullandıkları imzaları gibidir. Kurumsal kimlik kolay kolay değiştirilmez. Hep aynı ve planlandığı şekilde kullanılması gerekir. 
Kurumsal kimlik ortaya çıkarabilmek için öncelikle bir kurumsal kimlik kılavuzu oluşturmak gerekir. Bu kılavuzda öncelikle kurumu yansıtacak olan tasarımın nerede, nasıl ve hangi ölçülerde kullanılacağı net olarak belirtilir. 
Bu tür kurumsal kimlik kılavuzu içerisinde basılı malzemelerde kurum logosunun nasıl kullanılacağı, sunumlarda nasıl kullanılması gerektiği, şirket içi ve dışı iletişim sırasında bu logo ve tasarımların nasıl kullanılacağı, şirketin web sitesinin nasıl tasarlanacağına, çalışanların şirket içi ya da dışında ki insanlar ile nasıl bir iletişim kanalı kullanacaklarına, nasıl giyineceklerine, ofislerin şirketin kurumsal yapısına uygun olmasına kadar birçok nokta bulunur. Her alan net olarak bu kitabın içinde yer alır. Tüm bu alanlarda yapılacak çalışmaların şirket çalışanları ile koordineli olarak yürütülmesi kurumsal kimlik danışmanlığı hizmetinin içinde olacaktır.”