Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Osmancık Belediye Başkan Adayı Ahmet Gelgör’ün hızına yetişilmiyor…

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde temposunu düşürmeyen, mahalle gezileri, esnaf ziyaretleri, sivil toplum kuruluşları ile görüşen Gelgör, kendisine gösterilen yoğun ilgi ile tüm dikkatleri üzerinde topluyor.

MHP’li Gelgör, seçim çalışmaları kapsamında Gemici TOKİ Konutları sakinleri ile buluştu, Kızılırmak Sahilinde hemşeri sohbeti gerçekleştirdi, Esentepe Mahallesi’nde kurulan Cumartesi Pazarı'nda esnafı ziyaret etti ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Sabah saatlerinde başladığı ziyaretleri gün boyu devam ettiren Gelgör’e, İl Genel Meclisi Üyesi adayları, ilçe teşkilatı ile partililer de eşlik etti.

“SEMT PAZARLARI EN HASSAS OLDUĞUMUZ KONU”

Gezdiği mahallelerde, caddelerde tek tek bütün esnafı ziyaret edip sohbet eden Gelgör, Cumartesi Pazar’ında esnafın sorun ve taleplerini dinledi.

Esentepe Mahallesi’nde kurulan pazar yerinde, pazarcı esnafına hayırlı işler dileyerek hal-hatır soran MHP’li Gelgör, talepleri dinledi, pazarda alışveriş yapan vatandaşlarla da görüştü.

Gelgör, pazar gezisi ile ilgili yaptığı açıklamada; “Esentepe Mahallesinde açılan Cumartesi Pazarını ziyaret ettik. Semt pazarları en hassas olduğumuz konu. Pazarcı esnafımızı ve vatandaşlarımızı kapalı modern pazarlara kavuşturmak ilk icraatımız olacak” dedi.

SEÇİM ÇALIŞMALARINA TOKİ’DE DEVAM ETTİLER

Osmancık Belediye Başkan Adayı Ahmet Gelgör, İl Genel Meclisi Üyesi adayları, ilçe teşkilatı ve partililerle birlikte Gemici TOKİ Konutları’nda halkla buluştu.

Sabahın erken saatlerinden akşamın geç saati demeden seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Gelgör, TOKİ sakinleri ile görüşüp, sorunlarını dinleyip sorunlar hakkında yapabilecekleri çözüm önerilerini sundu.

Genç, yaşlı herkesin büyük bir ilgisiyle karşılaşan Gelgör, “Gemici TOKİ Konutları sakinleriyle bir araya geldik. Hemşerilerimizin bazı talepleri oldu. Seçimden hemen sonra TOKİ'de eksik kalan hizmetleri tamamlayacağız” ifadesini kullandı.

“HEMŞERİLERİMİZİN BİZE OLAN İLGİSİ BİZLERE ŞEVK VERİYOR"

MHP Osmancık Teşkilatı olarak ilçe genelinde seçim çalışmalarını aralıksız sürdüklerini belirten Gelgör, “Hemşerilerimizin bize olan ilgisi bizlere şevk veriyor" diye konuştu.

Seçim çalışmaları kapsamında yaptıkları ziyaretlerde tüm talepleri tek tek dinleyip notlar alan Gelgör, Kızılırmak sahilinde hemşeri sohbeti gerçekleştirdi.

Gelgör, “Kızılırmak sahilinde hemşerilerimizle sohbet ettik. Vatandaşlarımızın teveccühünden, samimiyetinden memnuniyet duydum. Bu güzel günde hemşerilerimizin güzel temennileri bizlere daha da şevk verdi” dedi.

(MHP Osmancık Basın Bürosu)