MHP Osmancık Belediye Başkan Adayı Ahmet Gelgör, kamuoyunda kendisi ve partisi hakkında bazı dedikodular çıktığını, adaylıktan çekileceğinin ileri sürüldüğünü belirterek, "Bu tür karalama politikaları ve söylentiler bizleri yıldıramayacağı gibi aksine tarafımıza esen rüzgarı fırtınaya çevirmek için bizleri daha da güçlendirmektedir" dedi.

Değişim zamanının artık geldiğini vurgulayan Gelgör, anketlerin MHP'nin açık ara önde gittiğini gösterdiğini, bunun da diğer partilerde rahatsızlık oluşturduğunu vurguladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Osmancık İlçe Başkanı Satılmış Karatağ, Belediye Başkan Adayı Ahmet Gelgör ve meclis üyesi adayları basın mensupları ile yemekte bir araya geldi.

MHP Belediye Başkan Adayı Ahmet Gelgör, basın mensupları ile bir araya geldiği toplantıda seçimin adil ve baskısız şekilde geçmesini temenni ettiklerini ifade etti.

Gelgör, basın mensuplarının sorunlarını yanıtladıktan sonra sert açıklamalarda bulundu. Seçimin güven ve huzur ortamında adil bir şekilde geçmesini temenni ettiklerini sık sık dile getiren Gelgör, “MHP olarak çıktığımız bu yolda şahsımı ve partimi karalamak adına türlü oyunlar oynanıyor. Özellikle adaylıktan çekilecekmişim gibi algı yaratılarak, tarafımıza esen rüzgarın yönünü değiştirmeye çalışan gruplar var. Bu tür karalama politikaları ve söylentiler bizleri yıldıramayacağı gibi aksine tarafımıza esen rüzgarı fırtınaya çevirmek için bizleri daha da güçlendirmektedir.

Sosyal medya üzerinden bize karşı olan bazı kesimlerin anketlerinde MHP’nin açık ara farkla önde çıkması gösteriyor ki artık değişim zamanı geldi.

Osmancık halkının bize bu görevi layık görmesi halinde Osmancık Belediyesi belediye hizmet binasından yönetilecektir. Halkın istekleri doğrultusunda halka hizmet odaklı çalışma prensibi ile geliyoruz” ifadelerini kullandı.

Demir Park’ta gerçekleştirilen toplantı, açıklamanın ardından sohbet ortamı ile devam etti.