Kişisel bakım ve kozmetik ürünleri konusunda ismini duyurmuş olan ve kullanıcıları tarafından büyük bir beğeni ile takip edilen Farmasi markası, çeşitli ürün grupları ile her yaştan müşterisini düşünerek hizmet veriyor.

Markanın ürünlerini online katalog sayfasından inceleyebilir, her ay yayınlanan katalog ile yeni çıkan ürünleri takip edebilirsiniz. Ürünleri kullanan kişiler aynı zamanda ürünleri kendi adlarına da satın alabilecekler. Üstelik bu şekilde ürün satın alındığında her ürün için uygulanan indirimli fiyatlar ile satın alma yapılacağı için çok daha ekonomik olur.

Osmancık’tan Farmasi Lideri olan Tuba Ertürk ve Ayşegül Çetindere, Çorum’dan Demet Kindar Farmasi Platin Müdürleri Canan Arıcı ile Osmancık Tabiat Park’ta kahvaltıda bir araya geldiler. Kişisel bakım ve kozmetik ürünlerin öncü markası Farmasi hakkında bilgi aldığımız Osmancık Farmasi Lideri Tuba Ertürk ve Ayşegül Çetindere, şu ifadelere yer verdi.

“Farmasi, sana satın alırken tasarruf edebileceğin, satarken kazanç elde edebileceğin veya kendi ekibini kurarak daha çok kazanabileceğin, harika bir iş fırsatı sunuyor.

Farmasi dünyasında sizi neler bekliyor merak eden herkes hemen üye olarak keşfetmeye başlayabilir. Farmasi sitemi girişimcilere esnek çalışma imkanı ve ek gelir sağlama vererek hiçbir planınıza sekte vurmayacaktır. Ayrıca satış yapmak için sermayeniz olmasına da gerek yoktur. Girişimcilerin öz geçmişlerine (eğitim düzeyi, diploma vs.) bakılmaksızın kişilere kendi potansiyellerini fark etmeleri için bir imkan sunmaktadır.

Farmasi temsilcileri eğitimlerle desteklenerek kişisel gelişimlerine katkıda bulunurlar. Tüketicilere perakende mağazacılığından farklı olarak daha kaliteli ve uygun fiyatlı ürünlere erişebilme imkanı sunar.

Girişimci, pazarlama planı yapar, promosyon aktiviteleri organize eder, bütçe yönetir, takım yönetir yani gerçek anlamda bir iş sahibi gibi hareket ederek kendi yönetim becerisine katkıda bulunur.

Girişimciler kendi satış ekiplerini (alt ekip) oluşturmaları için teşvik edilir, böylece iş sahibi; gerçek, ulaşılabilir, dokunulabilir hedeflere bir takım ile birlikte yürür ve kazancına katkıda bulunur.

Bunlarla kalmayıp; Farmasi ücretsiz üyelik, hoş geldin hediyeleri, teşvik hediyeleri, artı pirim ve %40 - %30 karlı satış ile aile ekonomisine katkı sağlamaktadır.

Farmasi ile aile bütçesine katkıda bulunmakla birlikte, ekonomik özgürlüğünüze kavuşmanın da bir başlangıcıdır. Farmasi ile insanların hayatı değişmektedir. Çünkü biliyoruz ki kadınların para kazanması ailelerin de kazanması demektir. Bize ulaşmak isteyenler sosyal medya şahsi hesaplarımızdan erişebilirler. Ayrıca @farmasii_kalitesii sayfasından da ücretsiz üye olabilirler.” ​​​​​​​