Osmancıklı engelli genç, Fahri Avukat Berkay Yusuf Kara'ya Sakatlar Haftası etkinlikleri kapsamında cübbe giydirildi.

Çorum Barosu Avukatlarından ve geçmiş dönem Çorum Barosu Başkanı olan Av. Altan Akpınar, %100 yatalak olarak hayata umut dolu bakan ve hayali avukat olmak olan Osmancıklı engelli genç Berkay Yusuf Kara'nın sosyal medyadan sesini duyup kendisiyle yakından ilgilenmişti. Akpınar, Baro başkanlığı döneminde hasta Berkay Yusuf Kara’yı Baroya davet etmiş, ayrıca ev ziyareti ile durumu hakkında bilgi almıştı. Av. Altan Akpınar, Kara ailesini bürosuna davet ederek kendilerini sevindirdi.

Av. Altan Akpınar, engelli Berkay Yusuf Kara ile sohbet ederek kendisine avukatlık hayali nedeniyle cübbe giydirdi.

Cübbesini giyen Kara'nın mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

Cübbesini giyen Kara'ya Av. Burçin Solmaz Polat da avukatlık çantası hediye ederek eksikliği tamamladı.

Av. Altan Akpınar ile Av. Özer Akpınar da bir avukatın vazgeçilmez destekçisi kanun kitabı olan TÜRK CEZA KANUNU kitabını Kara'ya teslim etti.

Yusuf Berkay Kara'nın hayata bağımlılığını pekiştirmek, onun avukatlık hayaline bir nebze olsun katkı sağlamak amacıyla gereken desteği sağlayan avukatlar, Kara ailesinden teşekkür aldı.

Av. Altan Akpınar; "Mutluluklar anlatılmaz sadece yaşanırmış. Ben artık Fahri Av. Berkay Yusuf Kara’nın en yakın bir abisi arkadaşı ve en önemlisi de fahri meslektaşım olarak kendini kutluyor, yaşantısında sağlık ve sıhhatli günlerinizin olmasını diliyorum" dedi