MHP Osmancık Belediye Başkan Adayı Ahmet Gelgör, "31 Mart’ta Osmancık’ı 5 yıl yönetecek kişiye tercih yapacaksınız. Tercihinizi iyi düşünün. Vebali çok büyüktür verdiğiniz oyun. Biz elimizi taşın altına koymadık biz gövdemizi taşın altına koyduk. Biz başkaları gibi arkadaşlarımızı yarıda yolda bırakmayacağız" dedi.

Gelgör, Kızılırmak Mahallesinde coşkulu bir kalabalığa seslendi.

Gelgör, her kesimin, her siyasi görüşün oylarına talip olduklarını söyledi.

31 Mart’taki yerel seçim çalışmalarını sürdüren MHP Osmancık Belediye Başkan Adayı Ahmet Gelgör, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis Üyesi adayları ile birlikte projelerini anlatmak ve istişarelerde bulunmak amacıyla Kızılırmak Mahallesinde yemekli toplantı düzenledi.

Gelgör’ü, kalabalık bir vatandaş topluluğu dinledi.

Kızılırmak Mahallesi ırmak kenarında düzenlenen yemekli toplantıda MHP Osmancık teşkilatı, il genel meclisi üyesi adayları, belediye encümen, üyesi adayları tek tek sahneye çıkarak meydanı dolduran coşkulu kalabalığı selamladı.

Programda ilk konuşmayı MHP İl Genel Meclisi Üyesi Adayı Selim Dölcü yaptı.

Çanakkale’yi geçilmez kılan şehitleri rahmet ve minnetle yad ederek konuşmasına başlayan Selim Dölcü “Bugün 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin yıldönümü, konuşmak zor. Ama yüce Türk milleti, Müslüman Türk milleti, 104 yıl önce bir avuç inanan insanla 7 düvele karşı savaş verdi. İmkanları yoktu ama imanları vardı.

Bizlerde aynı ruhla Osmancık’a hizmet etmek, için canlarımızı vermeye hazırız. Siz varsanız biz varız. Niyetimiz halis, niyetimiz iyi, niyetimiz sizlere hizmet etmek.

Bizler çalmayacağız, bizler çaldırmayacağız. Sizlere hizmette sınır hiç tanımayacağız. Sizleri asla mahcup etmeyeceğiz” dedi.

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferini kutlayan ve şehitleri minnetle yad ederek konuşmasına başlayan Ahmet Gelgör; “18 Mart Çanakkale Zaferini ve şehitlerimizi minnetle yad ediyoruz, mekanları cennet olsun. Allah nasip etti belediye başkanlığına arkadaşlarımızla birlikte talip olduk. Bize görev verilmedi, biz görevi aldık. Desteklerinizi bekliyoruz. Osmancık halkımızla beraber çalışacağız. Herkese eşit mesafede olacağız inşallah bu görevi alırsak bizler de herkese eşit mesafede olacağız bunun bilinmesini istiyoruz" ifadesini kullandı.

“BİZ GÖVDEMİZİ TAŞIN ALTINA KOYDUK”

Gelgör, konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

"31 Mart'a kadar da durmadan mahalle mahalle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Kendimizi en iyi şekilde ifade edip projelerimizi anlatacağız ve en iyi sonucu almak için bütün arkadaşlarımızla ve bütün teşkilatımızla beraber çalışıp en iyi sonucu elde edeceğiz.

31 Mart’ta Osmancık’ı 5 yıl yönetecek kişiye tercih yapacaksınız. Tercihinizi iyi düşünün. Vebali çok büyüktür verdiğiniz oyun. Biz elimizi taşın altına koymadık biz gövdemizi taşın altına koyduk. Biz başkaları gibi arkadaşlarımızı yarıda yolda bırakmayacağız.

Dedikodulara itibar etmeyin. Osmancık iktidarda olmazsa yatırım gelmez dedikodusu gerçek değildir. Biz hükümetin ortağıyız. Hükümetin destek ve projelerinden faydalanacağız.

Çay kaşığı ile yardım alınırmış, hayır hepimiz iş adamıyız biz dozerle getiririz parayı. Para bizim işimiz. Kardeşlerim baskıya maruz kalmayın. Sizlere de baskıda yapılmasın. Tehditlere boyun eğmeyin. Vekil hepimizin vekili ama seçim vekilimizin izlenimine aldanmayın. Vekil kaybederse Osmancık kaybedermiş yok öyle bir şey. Vekille vekillerimizle, çalışacağız. Sayın vekil 24 Haziran’da seçildiğinde ben eşit davranacağım dedi. Hepinizi vekili olacağım dedi. Olmasını da bekliyoruz. Dünya 5'ten büyük Osmancık bizimle birlikte hepsinden büyük olacak. Önce Allah’a sonra sizlere güveniyorum.

“YOLA BARİYER ÇEKENİN ELİNİ KIRARIZ”

Yarım kalan projeleri tamamlayacağız. Müsteşarımız Lütfü Akça’dan Allah razı olsun. Haksızlık yapmıyor. İlçeye yatırım gelmesini sağlayan herkese teşekkür ediyoruz. Nasip olursa bizlerde desteklerini almaya devam edeceğiz.

Tehditlerin hiç birine kulak asmayın. Yola bariyer çekenin de elini kırarız kimseye de çektirmeyiz."

Projelerini kapsamlı olarak önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşacaklarını belirten Gelgör; “Hoş geldin çocuk projemiz var. Cenaze işlerini belediyemiz üstlenecek 5 taziye çadırı kuracağız. Yukarı mahalleleri gezdik. Birçok köyümüz bile mahallelerimizden iyi durumda. Maalesef toprak yol çamur… Asfalt yok! Biz göreve geldiğimizde asfalt şantiyesi kuracağız. Asfaltsız sokak cadde kalmayacağız. Doğalgaz abonesi olsun olması her sokağa doğalgaz kutusunu bağlayacağız. Su fiyatlarını aşağıya çekeceğiz. Koyunbaba türbesi yanına aş evi kuracağız" diyerek bazı projelerinin başlıklarını sıraladı. ​​​​​​​