AK Parti Çorum Milletvekili, TBMM İçişleri Komisyonu Üyesi, İç Anadolu Teşkilat Bölge Koordinatörü Av. Oğuzhan Kaya, 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti'nin güçlü bir şekilde sandıktan çıkacağını belirterek, "Osmancık'a hizmet olup yağacağız. Dev projelerimizi hayata geçireceğiz" dedi.

Milletvekili Kaya, beraberinde AK Parti Osmancık Belediye Başkan Adayı Recep Cıplak, İlçe Teşkilatı, Kadın ve Gençlik Kolları, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis Üyesi adaylarıyla birlikte mahalle toplantıları ve ev ziyaretleri düzenledi.

Osmancık'ta esnaf ziyaretlerinin yanı sıra mahalle mahalle toplantılar düzenleyen, ev toplantılarına katılan Milletvekili Kaya, partisinin seçim çalışmalarına katkı sağlıyor.

Milletvekili Oğuzhan Kaya ve Belediye Başkan Adayı Recep Cıplak, Çiftlikler Mahallesi Damatoğlu Çiftliği, Çarkı, Çengele, Karaçırak, Hasan Deği, Acicanın Yazı ve Büyük Çorak sakinleri, Alışkan Dinlenme tesislerinde aileleri ile birlikte yaklaşık 600 kişinin katıldığı yemekli bir toplantıda bir araya gelerek karşılıklı istişare ederek sorunları görüştüler.

Kaya ve Cıplak, diğer mahallelerde de çeşitli sohbet toplantılarına katıldı.

Osmancık Belediye Başkan Adayı Recep Cıplak, belediye başkanı seçilmesi durumunda neler yapacağı ile ilgili projelerini tanıttı. Konuşmasının büyük bölümünde bu seçimin neden bu kadar önemli olduğuna dikkat çeken Cıplak, “siz Ankara’da ne kadar güçlü olursanız yatırım almanız o kadar kolaylaşır. Yıllardır hasretle beklediğimiz Osmancıklı Milletvekili özlemimiz çok şükür bu dönem son buldu. Şimdi ilçemizin evladı Milletvekilimiz Oğuzhan Kaya var. Bizler bu seçimde ne kadar büyük bir destekle kendisinin arkasında durursak, önümüzdeki süreçte hükümetimizin desteğiyle yapılacak olan yatırımları almamız açısından eli o kadar güçlü olacaktır.

Bu nedenle bu seçim oldukça önem taşıyor. Ben inanıyorum ki, Osmancık halkı da bu bilinçle sandığa gidecek ve milletvekilinin arkasında dimdik duracaktır. Ben uzun yıllar yatırımcı kuruluşta çalıştım. Yapmış olduğumuz hizmetlerde Çorum genelinde çok başarılı olduk. İnşallah seçilmemiz durumunda milletvekilimiz ile birlikte el ele vererek bu başarılı çalışmalarımızı görev süremiz boyunca Osmancık’ta sürdüreceğiz. Milletvekilimize ve davetimize katılan herkese teşekkür ederim” dedi.

Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya ise “Biz inanıyoruz ki Osmancık önümüzde dönemde yürüyen değil koşan hızla büyüyen ve gelişen bir ilçe olacaktır. Ben parti gözetmeksizin AK Parti, CHP, MHP, Saadet Partisi ve hangi partili olursa olsun herkesten destek istiyorum. Sizler Ankara’da benim elimi güçlü tutun ki, biz de Osmancık’a hizmet olup yağalım. İnşallah yeni dönemde çok büyük projelerle çok güzel işler yapacağız. Irmak ıslahından, Dereboğazı içme suyuna, doğalgazdan, yol ve altyapıya, moderne kapalı pazar yerinden, mahallelere yapılacak olan spor tesisleri ve salonlara kadar, kültür, sanat, kadın ve gençler için yapılacak yeni projelerden, dev gibi projelere bizler hazırız. Eminim ki Osmancıklı da hazırdır. Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.