DenizBank, tarım sektörüne en büyük yatırımı yapan özel banka olarak, sektörün gelişmesine yönelik faaliyetlerini sürdürerek sunduğu yenilikçi ürün ve hizmetlerle Türkiye’nin her bölgesindeki üreticileri desteklemeye devam ediyor.
Türk tarımının modernizasyonuna destek vermeyi, tarımsal üretimde verimliliği ve üreticinin dünya arenasındaki rekabetçi gücünü artırmayı hedefleyen DenizBank, hem üreticiler hem de sektörün önde gelenleri ile bir araya gelerek sektörü değerlendirdi.
Bu çerçevede DenizBank, Dodurga ve Laçin köy ve mahalle Muhtarları ile toplantıda bir araya geldi. Dodurga Kaymakamı Abdulkadir Işık’ın da katıldığı Köy ve Mahalle muhtarlarının toplantısına Tarım Bankacılığı Bölge Satış Müdürü Boran Meletli ve DenizBank Osmancık Şube Müdürü Cengiz Taştan katıldı.
Tarım Bankacılığı Bölge Satış Müdürü Boran Meletli ve DenizBank Osmancık Şube Müdürü Cengiz Taştan; tarım sektörünün gelişmesi yönünde sürdürdükleri yoğun faaliyetler ve sektöre sundukları yenilikçi ürünler ile özel bankalar arasında 1. sırada olduklarına dikkat çekti. Üreticilerin her zaman yanında olduklarını ve bundan sonrada olmaya devam edeceklerini belirterek, tüm köy ve mahalle muhtarlarını bankanın avantajları hakkında bilgi verdi.