Orgeneral Ahmet Çörekçi Caddesi saat kulesi yanında faaliyet gösteren Osmancık DenizBank'ın Şube Müdürlüğüne 1 Ocak 2020 tarihinden itibaren yeni müdür olarak Cengiz Taştan atandı.

CENGİZ TAŞTAN KİMDİR?

"Çorum'un Alaca ilçesinde 13 Haziran 1989 yılında doğan Taştan İlk ve orta eğitimini Çorum Cumhuriyet İlkokulunda tamamladı. Lise eğitimini Çorum Mehmetçik Lisesinde bitirdi.

Niğde Üniversitesi Ziraat Bölümü ve Eskişehir Anadolu Lisesi İşletme bölümünü 2011'de tamamlayan Taştan; Bankacılık mesleğine 2012 yılında Samsun Karadeniz Bölge Müdürlüğü Tarim Satıiş Temsilciliğinde başladı. 2013 yılında Osmancık DenizBank Şube Bankacılık Hizmetleri Temsilciliği ve devamında Çorum DenizBank Şubesi Tarım ve Bankacılık Pertvoyu Yöneticisi olarak dört yıl devam ettirdi. 2018 Ağustos ayından itibaren Karadeniz Tarım Bankacılığı Bölge Sorumlusu olarak görevine devam etti.1 Ocak 2020 tarihinden itibaren ise Osmancık DenizBank Şubesine Şube Müdürü olarak atandı. Cengiz Taştan evli ve 11 aylık erkek çocuk babası."

Osmancık Haber Gazetesi olarak Osmancık DenizBank Şube Müdürü Cengiz Taştan'ı yeni görevinde tebrik eder başarılı çalışmalar diler.