AK Parti Osmancık Belediye Başkan Adayı Recep Cıplak, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimleri için hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdürüyor.

Cıplak, bu hafta da mahalle ve ev ziyaretlerinin yanı sıra esnafı ziyaret etti.

Başkan Adayı Cıplak, beraberinde AK Parti İlçe Başkanı Hakkı Güngör, İl Genel Meclis Üyeleri ve bazı partililerle birlikte ziyaretlerini sürdürüyor.

Esnafın ve ilçe halkının yoğun ve sıcak ilgisiyle karşılaşan Recep Cıplak, belediye başkanı seçilmesi halinde yapacağı çalışmalardan ve hayata geçireceği projelerden bahsederek, sorun ve talepler hakkında bilgi aldı, kamuoyunun nabzını yokladı.

Esnafa hayırlı ve bol kazançlar dileyen Cıplak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Gönül Belediyeciliği" projesi hakkında bilgiler vererek halkla iç içe, gönüllere dokunarak hizmet üreteceklerini vurguladı.

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Cıplak, "Talip olduğumuz bu görevin bilincinde olup sıkmadık el çalmadık kapı bırakmayacağız. Bu şehre olan sevdamızı ve projelerimizi yorulmadan anlatmaya devam ediyoruz.

Reisimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın önemle vurguladığı Gönül Belediyeciliğini elini sıktığımız, kapısını çaldığımız hemşehrilerimize anlatmaya devam ediyoruz. İşimiz hizmet, gücümüz Osmancık" dedi.