Osmancık Saray Düğün Salonu'nda çiftçiler için düzenlenen yemeğe; Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Cebeci, Türkiye İş Bankası A.Ş. Kobi İşletme Bankacılığı Doğrudan Satış Bölümü Samsun Bölge Müdür Yardımcısı Gamze Özbayraktar Pirioğlu, Ticari Bankacılık Pazarlama Bölümünden Metin Yüksel Bölüm, Osmancık Şube Müdürü Cem Erkan Duran, Belediye Meclis Üyesi Ahmet Özoğlu, Osmancık İlçe Tarım ve Hayvancılık Müdürü Sait Ekici, Osmancık Ziraat Odası Başkanı Ali Osman Şahiner, Osmancık İŞ Bankası Şube çalışanları, Mahalle ve Köy Muhtarları ile çiftçiler katıldı.

Kalabalık bir katılım ile gerçekleşen çiftçi buluşmasında Metin Yüksel Bölüm Türkiye İş Bankası A.Ş.’nın Tarım Bankacılığı hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Metin Yüksel Bölüm; çiftçilerin finansal ihtiyaçlarının doğuşu, bu ihtiyaçların karşılanmasında Türkiye İş Bankası A.Ş.’nın rolü ve Tarım Bankacılığı ürünleri hakkında bilgi vererek, özellikle çiftçilerin, hasat öncesi yaptığı gübre, ilaç, mazot, yem gibi tarımsal harcamalarına hasat dönemine kadar vade olanağı tanıyan, faizsiz dönem avantajı sağlayan İmece Kart ürününe değindi.

Gerek Osmancık İlçesinde gerekse yurt çapında yaygın üye işyerleri, sanal pos anlaşmalı kurumsal firma, kooperatif ve birliklerle yapılan anlaşmalar ile İmece Kartla ürün alımında geniş bir yelpazenin olduğuna değinen Yüksel İmece, kartın çiftçiye mal alımında fiyat avantajı sağladığını, ürünlerde yaşanacak fiyat artışlarından koruduğunu, alternatif ürün ve marka alımına olanak sağladığını ifade etti. Çok hızlı şekilde yaygınlaşan İmece Kartın kullanıcıları tarafından memnuniyet geri bildirimlerinin kendilerini mutlu ettiğini dile getiren Yüksel, çiftçilerin sorularını da yanıtladı. Ayrıca günün anısına katılımcılara çeşitli hediyeler takim edildi.