Osmancıklı bisiklet tutkunu Ramazan Çalışkan, yerli ve yabancı bisikletçileri Osmancık’ta ağırlamaya, konuklarına ilçeyi tanıtmaya devam ediyor.

Ramazan Çalışkan son günlerde çok sayıda turisti memleketi Osmancık’ta ağırlamanın gururunu yaşıyor.

Çalışkan, gönül elçiliği ile birlikte aynı zamanda 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde AK Parti'den Osmancık Belediye Meclis Üyesi 5. sıradan seçilerek yeni bir sorumluluk üstlendi.

Güney Afrika, İtalya ve Belçika olmak üzere birçok ülkeden gelen bisikletli turistler, gönüllü tanıtım elçisi Ramazan Çalışkan tarafından Osmancık’ta ağırladı.

Bisikletleriyle yola çıkan 25, 30, 32 yaşlarındaki doktor, bilgisayar mühendisi ve marangoz Osmancık’ta mola vererek turizmdeki gönül elçilerinden birisi olan Ramazan Çalışkan tarafından karşılanarak ağırlandı.

Turistler, memleketlerinden Nepal ve Japonya’ya bisikletleri ile çıktıkları turlarında Osmancık’ta mola vererek Ramazan Çalışkan’ın farklı zamanlarda misafirleri oldular.

Bisikletli turistler; “Türk yemekleri ve insanlarının bize yaklaşımı çok güzel. Türkiye’yi ve özellikle de Osmancık’ı çok beğendik. Yolculuğumuz bittikten sonra Türkiye’yi özellikle Ramazan Çalışkan’ı tekrar ziyarete geleceğiz. Bize yaptığı yardımlardan ve ayırdığı zamandan dolayı Çalışkan’a ne kadar teşekkür etsek azdır. Özellikle aile ortamı ve yaşam tarzı çok imrendirecek kadar mükemmeldi” ifadelerine yer verdiler.

Ayrıca Osmancık halkı, esnafı ve Osmancık Belediyesi Osmancıklı bisiklet tutkunu Ramazan Çalışkan’ı bu özverili misafirperverliği ve ilçenin tanıtımında aktif rol alışından dolayı tebrik ederek, üstlerine düşen ne varsa yardıma hazır olduklarını belirttiler.