Basın İlan Kurumu Çorum Şube Müdürü Osman Bolluk ve İhlas Haber Ajans (İHA) Çorum Bölge Müdürü Bülent Özkaleli, Osmancık Haber’i ziyaret etti.

Osmancık’ta bir dizi ziyaretlerde bulunan Basın İlan Kurumu Çorum Şube Müdürü Osman Bolluk ve İhlas Haber Ajans (İHA) Çorum Bölge Müdürü Bülent Özkaleli, 9 Nisan Salı günü mazbatasını alarak görevine başlayan Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör’ü makamında ziyaret ve tebrik ederek başarılar diledi.

Basın İlan Kurumu Çorum Şube Müdürü Osman Bolluk ve İHA Çorum Bölge Müdürü Bülent Özkaleli, Osmancık Haber’i da ziyaret ederek Yazı İşleri Müdürü Selma Çetindere ile bir süre görüştü.

22. yılını geride bırakan Osmancık Haber Gazetesi kurucusu merhum Orhan Güçlü’den devralan ve gücüne güç katarak siyasi bağımsız gazeteciliği sürdüren Çorum Yayla Haber, Alaca Lider, Kargı Gazetesi ve Osmancık Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hacı Odabaş’ı tebrik ederek çalışmalarında başarılar dileyen Bolluk ve Özkaleli, aynı zamanda; kadrosunu her geçen gün güçlendiren Hacı Odabaş’a ve ekibine başarılar diledi.

Bolluk ve Özkaleli, gazetecilik sektörüne 2011’de adım atan Yazı İşleri Müdürü Selma Çetindere’yi de azim ve gayretinden dolayı tebrik ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Osmancık Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdür Selma Çetindere ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Basın İlan Kurumu Çorum Şube Müdürü Osman Bolluk ve İhlas Haber Ajans (İHA) Çorum Bölge Müdürü Bülent Özkaleli’ye teşekkür etti.