İYİ Parti Osmancık Teşkilatı muhtarlarla yemekli toplantıda bir araya geldi.

İYİ Parti Osmancık Belediye Başkan Adayı Dr. Ecz. Mahmut Özhan Arslan, Osmancık İYİ Parti İlçe Başkanı Sefer Mustafa Boyacı, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Osmancık Muhtarlar Derneği Başkanı Faruk Delibaş ve muhtarlar düzenlenen yemekte bir araya geldiler.

Osmancık İYİ Parti İlçe Başkanı Sefer Mustafa Boyacı; "İYİ Parti olarak sizlerle bir toplantı yaparak İYİ Parti’nin İYİ Belediyecilik projesini paylaşmak üzere toplandık. İYİ Parti'nin İYİ Belediyecilik projesi var. Bu projenin esası paylaşımcı, dayanışmacı, dayanışmacı ve beraberce yönetme anlayışına dayanıyor. Belediyeyi biz tek başımıza değil sizlerle yöneteceğiz. Başta halkın temsilcileri olan siz muhtarlarımızla yöneteceğiz. Muhtarların istekleri halkın istekleridir. Bizim tek tek, sokak sokak eksiklikleri şuan için tespit etmemiz mümkün değil. Ama sizler toplumun en ücra noktasına kadar hakimsiniz ve onlarla berabersiniz. Bizim sizden istediğimiz şuandan itibaren toplumun isteklerini ve hizmetten beklentilerini, ihtiyaçlarını bize bildirmenizdir. Bizler de projeler üretip bu ihtiyaçları gidermemiz gerekecektir. Biz sizi, siz bizi tanıyorsunuz. Biz İYİ Belediyeciliği çerçevesinde kesinlikle hiçbir muhtarımızın taleplerini geri çevirmeyeceğiz. Her şey Osmancık için, halkımız için deyip en başta bunun sözünü veriyoruz” dedi.

İYİ Parti Osmancık Belediye Başkan Adayı Dr. Ecz. Mahmut Özhan Arslan ise; “Biz sizlerle bu işi yöneteceğiz ve başaracağız. Sizden şunu istiyorum. Mahallenizi sizler kadar tanıyamam ama sizlerden gelen talepleri biz üstümüze düşeni yapmakla yükümlüyüz. Yolunuz, kanalizasyonunuz, üst yapınız ve temizlikle ilgili işlerinizi sizler belediye çalışanlarına değil direk bana söyleyeceksiniz. Bu işi böyle çözeceğiz. Çünkü muhtarlar memurlar ile muhatap olmak zorunda değil. Fiilen sizler toplumun temsilcilerisiniz. Sizler oy alarak buralara gelmiş değerli insanlarsınız. Size oy veren insanları temsil etmeniz çok büyük mevki ve makam sahibi anlamındasınız. Sizler şuan da Osmancık'ın temsilcilerisiniz. Bu çok önemlidir. Siyaset bir araçtır hizmet etmek amaçtır. Bugün böyle bir oluşum olmuş olabilir. Ben burada yer almış olabilirim, yarın başka arkadaşlarım da almış olabilirler. Önemli olan şudur. Biz bu iş için elimizi taşın altına koyduk ve sonuna kadar elimizden ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Maddi yönden çok şükür hiçbir sıkıntımız yok. Mahallelerde de işte bu rahatlığı yansıtmamız gerekmektedir. Sizler muhtar olarak göğsünüzü gere gere şunu şunu söyledim bunları yaptıracağım deyip sonunda da yaptırmış olmanızı istiyorum. Bunun için de çok şükür Belediyemizin kaynakları da, gelirleri de yeterli. Benim tek isteğim budur. Bunun dışında da sizler ayrıca tek tek beraber planlar yapıp mahallelerimiz için ne gerekiyorsa yapalım. Sizler buralara gelmek için çok emek sarf edip buralara gelmeyi başardınız ve halkın nabzını tutmayı bildiniz. Sizler sıradan insanlar değilsiniz. Bir emeğin sonucu buralardasınız. Buraya gelip yemeğimize eşlik ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum ve İYİ Parti Belediyeciliği hepimize iyi gelecek” şeklinde konuştu.

Muhtarlardan mahalleleri için talep ve beklentileri doğrultusunda bilgi notları istenilen toplantıda İYİ Parti Osmancık Belediye Başkan Adayı Arslan, tek tek inceleyerek muhtarlara söz hakkı verdi. İYİ Partililer, muhtarlardan gelen talepleri dinleyerek karşılıklı istişarelerde bulundular.

Osmancık Muhtarlar Derneği Başkanı Faruk Delibaş; “Öncelikle böyle bir organizasyon düzenleyen Başkan Adayı Arslan ve teşkilatına arkadaşlarım adına teşekkür ederim. Muhtarlarımız mahalleleri hakkındaki görüşlerini sizlere bildirdi. Hepimizin temennisi Osmancık içindir. Osmancık'a daha güzel projeler üretilerek Osmancık'ı bir yere taşımaktır amacımız. Bizim de dernek olarak birçok talebimiz oldu. Diğer ilçelere göre derneğimizin birimimizin eksiklikleri maalesef yeterli değil. Sizlerden bu konuda ilginizi bekliyoruz. Ekip ve uyum içinde çalışmak umuduyla tüm yarış içerisinde bulunan arkadaşlarıma başarılar diliyorum” dedi.

​​​​​​​