Osmancık Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, Dünya Engelliler Günü nedeniyle Laçin’de hizmet veren Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Bakım Evi’ni ziyaret etti.
Laçin Belediye Başkanı Erdal Altuntaş’ın da bulunduğu ziyarette Başkan Yazıcı, Bakım Evi’nde bulunan Osmancıklı bedensel ve zihinsel engelli vatandaşlarla görüştü.
Osmancık Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, Dünya Engelliler Günü nedeniyle anlamlı bir ziyarette bulundu. Başkan Yazıcı, Laçin’de faaliyet gösteren Bakım Evi’ni ziyaret etti. Laçin Belediye Başkanı Erdal Altuntaş’ın da eşlik ettiği ziyarette Başkan Yazıcı, Bakım Evi Müdürü Mahmut Güngören’den bilgi aldı.
Başkan Yazıcı, Bakım Evi’nde bulunan Osmancıklı vatandaşlarla görüştü. Yedi Osmancıklı’nın bulunduğu Bakım Evi’nde önemli bir hizmet sunulduğunun altını çizen Başkan Yazıcı, “Dünya Engelliler Günü nedeniyle Bakım Evi’nde bulunan hemşehrilerimizi ziyaret ettik. Önemli olan bedenlerdeki engeller değildir. Bunun bilincinde olan bizlerden birer parça olan vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Belediye olarak da bu politika ile hizmetler sunuyoruz. Gerçekleştirdiğimiz alt yapı yatırımlarımızın ardından kaldırımlarımız, yollarımızı  engelli vatandaşlarımıza göre de dizayn edeceğiz” dedi.

BAŞKAN YAZICI YAKINLARIYLA GÖRÜŞTÜRDÜ
Bakım Evi’nde kalan hemşehrileriyle yakından ilgilenen Başkan Yazıcı, engelli vatandaşlarımızın akrabalarını kendi cep telefonu ile arayarak durumları hakkında bilgi verdi. Akrabaları ile telefon görüşmesi yapan engelli vatandaşlarımızın mutlulukları yüzlerinden okundu. Başkan Yazıcı, çeşitli hediyeler takdim ederek Dünya Engelliler Günü’nü kutladı.