Osmancık Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, Kon TV’de Ankara Konuşuyor isimli programda canlı yayın konuğu oldu. Başkan Yazıcı, canlı yayında Osmancık‘ı ve Osmancık’ta gerçekleştirilen çalışmaları anlattı.
Osmancık Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, geçtiğimiz Perşembe günü Kon TV’de canlı yayına konuk oldu. Saat 13:10’da başlayan “Ankara Konuşuyor” isimli programa konuk olan Başkan Yazıcı, Osmancık Belediyesi olarak gerçekleştirdikleri çalışmalar ve ileriye dönük ilçeye yön verecek yeni çekim merkezlerinin oluşturulacağı ve alt yapı sorunlarının sona erdirileceği çeşitli projelerini anlattı.
Kon TV’nin Ankara’daki stüdyosunda gerçekleştirilen canlı yayınla birçok vatandaşa ulaşan Başkan Yazıcı, Osmancık’ın tarihi ve kültürel değerleri hakkında da bilgiler sundu. Osmancık’ın içinden Kızılırmak’ın geçtiği iki ilçeden birisi olduğunu ifade eden Başkan Yazıcı, Kızılırmak’ın renk kattığı ilçede ayrıca çeltik üretimi gerçekleştirildiğini ve Osmancık 97 pirincinin tüm dünyaya ün salan bir ürün haline geldiğini kaydetti.
Göreve geldikleri üç yıllık hizmet süresinde üç dönemlik hizmetlere imza attıklarına vurgu yapan Başkan Yazıcı, görev süresi olan beş yıl içinde beş dönemlik hizmetleri gerçekleştirmeyi hedeflediklerini kaydetti. 21 milyon değerindeki tarihi büyük alt yapı projesinin devam ettiğine vurgu yapan Başkan Yazıcı, kanalizasyon, içme suyu ve yağmur suyu hatlarının değiştirileceği, arıtma tesisinin kurulacağı alt yapı projesinde 38 yıldır kullanılan alt yapı hatlarının değiştirileceğini ve ilçenin rahat bir nefes alacağını kaydetti.
Belediye olarak gerçekleştirilen çalışmaların milletvekilleri ile il ve ilçe teşkilatıyla uyum içerisinde yapıldığını belirten Başkan Yazıcı, ilçede ırmak ıslah projesi, kale restorasyon projesi ile ilçeye yeni çekim merkezlerinin oluşturulacağını bildirdi.