İyi Parti Osmancık Belediye Başkan Adayı Dr. Ecz. Mahmut Özhan Arslan, İyi Parti Osmancık İlçe Başkanı Sefer Mustafa Boyacı, İl Genel Meclisi Üyesi Adayı Sadık Eker, yönetim kurulu üyeleri Kazım Sekili ve Yücel Kurşun ile birlikte Osmancık Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Selma Çetindere ve ilçede görev yapan ajans muhabirlerini ziyaret ettiler.

İyi Parti Osmancık Belediye Başkan Adayı Dr. Ecz. Mahmut Özhan Arslan, seçim çalışmalarına nezaket ziyaretleri ile başlayıp, 31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında ara vermeden devam edeceklerini belirterek, basın mensupları ile de her zaman işbirliği ve dayanışma içinde olacaklarını bildirdi.

Arslan, ilk olarak Osmancık Haber Gazetesini ziyaret ederek Yazı İşleri Müdürü Selma Çetindere ile bir süre sohbet etti, çalışmalarında başarılar diledi. Ardından Osmancık Haber Gazetesinde bir araya gelen Demirören Haber Ajansı (DHA) Muhabiri ve Osmancık Gündem Haber Sitesi İmtiyaz Sahibi Mustafa Ulusoy ile İhlas Haber Ajansı (İHA) Muhabiri ve Kızılırmak Haber Sitesi Sahibi İsmail Kabakdere ile görüşen Arslan ve beraberindekiler, gündeme dair fikir alışverişinde bulundular.

İyi Parti Osmancık Belediye Başkan Adayı Dr. Ecz. Mahmut Özhan Arslan, seçim çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdi. İlçedeki sorunları iyi bildiklerini ve göreve gelmeleri durumunda bu sorunları en kısa zamanda çözeceklerini ifade eden Arslan, ilçenin tanıtımında emek veren, ilçenin olumlu ve yapıcı haberlerini gündeme taşıyan basın mensuplarına yayın hayatında başarılar diledi.

Ziyaret edilen basın mensupları, İyi Parti Osmancık Belediye Başkan Adayı Arslan ve İyi Partili heyete teşekkürlerini bildirdiler.

Karşılıklı fikir alış verişinin paylaşıldığı ziyaret günün anısına hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle son buldu.