25. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde AK Parti Çorum Milletvekili Aday Adayı olan Osmancıklı İş Adamı Salih Osman Fındık, seçim çalışmalarına devam ediyor. Fındık, seçimler ile ilgili bir açıklama yaparak, “Benim AK Parti’yle olan gönül bağım, adaylıkla sona erecek bir bağ değil" dedi.
Genel Merkezin tercihine saygı duyduğunu, seçilen adayların da kendisi gibi bu davaya aşık olduklarını dile getiren Fındık, "Seçilirlerse Çorum’a, bölgemize ve ülkemize bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada iyi hizmetler yapacaklarından eminim. Bilindiği üzere aday adaylığı döneminde ikinci tercihler ile birlikte ilimizde 44 aday adayı, AK Parti Çorum Milletvekili adaylığı için tatlı bir yarış içerisindeydik. Netice itibarı ile 4 arkadaşımız aday olarak belirlendi. Elbette 44 adayın aynı anda aday gösterilmesi maalesef mümkün değil" diye konuştu.
Fındık, açıklamasını şu şekilde sürdürdü:
"Bu nedenle herkesi memnun edebilme fırsatı da olmadı. Ancak bizim kendimize şiar edindiğimiz mesele bireylerin aday olabilmesinden ziyade, İlçemize, İlimize ve Ülkemize hizmet etme isteği ve arzusudur.  İşte bu anlayışla adaylarımıza ve partimize destek olmak için kapı kapı dolaşıp halkımıza seçimlerin önemini, partimizin projelerini ve  hizmetlerini anlatıyorum.

İSTİKRAR SÜRSÜN, TÜRKİYE BÜYÜSÜN
 7 Haziran’da halkımız Yeni anayasayı, Başkanlık sistemini, istikrarı, huzuru, demokratik hakların devamını, hizmetlerin devamını oylayacaktır. Yeni bir Türkiye’de kardeşçe, huzur içinde birlik ve beraberlik içerisinde yaşamayı taahhüt altına alacaktır.
 Milletimizin istek ve arzusu bugüne kadar asla bağcıyı dövmek olmamış, üzüm yemek olmuştur. Ancak şer odaklar yine devrede ve hedef saptırmakta, Büyük Türkiye hedefini milletimizin görmezden gelmesini sağlayarak kişilere, şahıslara endeksli bir algı oluşturma gayreti içerisindeler. İnanıyorum ki bu aziz millet tüm bu çaba ve gayretleri 7 Haziran Pazar günü şer odakları ile birlikte sandığa gömecektir. Türkiye büyümeye devam edecek ve inşallah 2023 hedeflerine emin adımlarla yürüyecektir."