AK Parti Osmancık İlçe Kadın Kolları, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesi hep birlikte seçim startı vererek adeta güç gösterisinde bulundu.

AK Parti Çorum Milletvekili, TBMM İçişleri Komisyonu Üyesi Av. Oğuzhan Kaya, AK Parti Osmancık İlçe Başkanı Hakkı Güngör, AK Parti Osmancık Belediye Başkan Adayı Recep Cıplak ve diğer parti yöneticileri, kadın kolları ile birlikte seçim startı verdi.

Buluşmaya İlçe Kadın Kolları Başkanı Fazile Gülden Tökel, Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Şişli ve çok sayıda partili katıldı.

İlçede mahalle ve ev ziyaretlerine, esnaf ziyaretlerine ağırlık veren Kadın Kolları, parti çalışmalarına büyük destek sağlıyor.

Milletvekili Oğuzhan Kaya, "Tüm seçim zaferlerimizi kazanmamızda aktif rol alan gizli kahramanlarımız olan kadınlarımız ile bir araya gelerek, 31 Mart seçimlerimize ilişkin çalışmalarımızı başlattık. Kadın Kolları Başkanımız Fazile Tökel’e, İlçe Teşkilat Başkanımız Nuray Dündar Karakaya’ya, kadın kollarımıza ve Osmancıklı tüm kadınlarımıza teşekkür ederiz" dedi.

AK Parti'ye gönül vermiş yüzlerce kadının katılımı ile verilen seçim startının ardından dört bir koldan çalışmalara başlandı.​​​​​​​