Çorum'un Osmancık ilçesinde uzun zamandır Kızılırmak Mahallesi Adnan Menderes Caddesinde hizmet veren Ağcaoğlu Rent A Car-Oto Kiralama ve Ağcaoğlu İletişim, müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için, Ulucami Mahallesi Ulucami Sokak No:10 Osmancık (İş Bankası karşısı) adresindeki yeni yerine taşındı.

Firmanın açılış töreni yoğun bir katılımla görkemli bir şekilde gerçekleştirildi.

İşletmeciliğini Raşit Ağca’nın yaptığı işyerinin yeni adresindeki açılışına; Osmancık Belediye Başkan Vekili İsmail Gömeç, AK Parti Osmancık Belediye Başkan Adayı Recep Cıplak ve ekibi, MHP Osmancık Belediye Başkan Adayı Ahmet Gelgör ve parti teşkilatı, Saadet Partisi Osmancık Belediye Başkan Adayı Alaattin Uğur ve teşkilatı, sanayici ve iş adamları, çok sayıda davetli esnaf ve misafirler katıldı.

İşyerinin açılış duasını Ahmet Terlemez Hocanın yapması ile birlikte Osmancık Belediye Başkan Vekili İsmail Gömeç, AK Parti Osmancık Belediye Başkan Adayı Recep Cıplak, MHP Osmancık Belediye Başkan Adayı Ahmet Gelgör, Saadet Partisi Osmancık Belediye Başkan Adayı Alaattin Uğur ve MHP Belediye Meclis Üyesi adayı Mahmut Atmaca hayırlı olsun dileklerini ileterek kurdeleyi kestiler.

Günün konseptine uygun dizaynı ile dikkat çeken işyeri hakkında bilgi veren işletme sahibi Raşit Ağca; “Müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek adına yeni adresimize taşındık. İki katlı iş yerimizin üst katında Ağcaoğlu Rent A Car alt katında ise Ağcaoğlu İletişim olarak hizmet vereceğiz.

Bilindiği üzere işimiz Rent A Car ama burada sadece oto kiralama işi yapmayacağız. Bununla birlikte Ağcaoğlu İletişim hizmeti de vereceğiz. Vodafone, Turkcell ve Türk Telekom markaları ile fatura ödeme merkezi hizmeti de sunmaktayız. Telefon, YEDAŞ (elektrik) ve Çorumgaz (doğalgaz) faturalarınızın ödemelerini buradan müşterilerimiz artık kolaylıkla halledebilecekler.

Osmancık’ta ilk olan bir diğer hizmetimiz ise cep telefonuna full kaskodur. Daha fazlasını öğrenmek ve bu imkanlardan yararlanmak isteyen tüm müşterilerimizin yeni adresimize gelip görmeleri yeterli olacaktır. Veya www.agcaoglurentacar.com adresinden bilgi edinip aynı zamanda 0538 288 96 44 nolu telefondan iletişime geçebilirler” dedi.

Katılan davetli misafirler yeni işyerini gezerek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Firma yöneticileri, konuklara çeşitli ikramlarda bulundu.