Osmancık Ülkü Ocakları tarafından Suriye’nin Afrin bölgesinde ‘Zeytin Dalı Harekâtını’ gerçekleştiren Mehmetçik’e destek olmak amacıyla düzenlediği Gel ‘Gel Sende Bir Çay İç’ kampanyasında 4 günde 4 bin 20 TL para toplandı.

Osmancık Ülkü Ocakları tarafından tüm geliri Mehmetçik Vakfı’na bağışlanmak üzere 24 Şubat Cumartesi günü başlatılan ‘Gel Sende Bir Çay İç’ kampanyası, 27 Şubat Salı günü dualarla sonlandırıldı.

4 gün süren kampanyada Mehmetçik için 4 bin 20 TL gelir elde edildi.

Kampanyayla ilgili açıklamada bulunan Osmancık Ülkü Ocakları Başkanı Osman Nafiz Kolukısa, kampanyaya gösterdikleri yoğun destekten dolayı tüm Osmancık halkına teşekkür etti.

Kolukısa, kampanyayla ilgili yaptığı açıklamada şöyle dedi:

“Osmancık Ülkü Ocakları olarak kahraman Türk ordumuzun her daim yanında olduğumuzu belirterek öncülüğünü yaptığımız, tüm gelirini Mehmetçik Vakfına bağışlayacağımız Afrin ve Güneydoğu’da aziz vatanımızın bekası için çarpışan yiğitlerimize maddi ve manevi olarak destek olmak amacı ile ‘Gel Sende Bir Çay İç’ etkinliğimizi 24 Şubat Cumartesi günü ‘bismillah’ diyerek başlatarak, 27 Şubat Salı günü dualarla sonlandırmış bulunmaktayız.

Bu süre zarfında Osmancıklı hemşehrilerimiz desteklerini esirgemeyerek ellerinden geldiğince yardımda bulunmuşlardır.

Toplam 4 gün boyunca 4 bin 020 TL yardım toplanmıştır.

Yapılan yardımlar Mehmetçik Vakfının hesabına yatırıldı.

Mesele maddi değil manevi olarak milli duygu gösteren Osmancıklı hemşehrilerimiz kahraman Türk ordumuzun bir kez daha yanında olduğunu kanıtlamıştır.

Bu milli duygu nesilden nesile konuşulacak unutulmayacaktır.

Öncelikle hiçbir menfaat gözetmeksizin sadece Allah rızası için yağmura soğuğa aldırmadan hizmet eden genç Ülküdaşlarıma, hiç bir manevi desteğini esirgemeyen dava arkadaşlarıma ve Osmancıklı hemşehrilerime yapmış oldukları yardımlarından dolayı teşekkür ederim. Allah Türk ordumuzu muzaffer kılsın”