Türkiye'nin en genç belediye başkan adayı Osmancık İlçesinden çıktı.

Vatan Partisi Osmancık İlçe Teşkilatı, Türkiye'nin en genç belediye başkan adayını Osmancık'tan gösterdi.

Türkiye´nin en genç belediye başkan adayı olma özelliğini taşıyan Azra Kınacı, henüz 20 yaşında.

Osmancık Haber Gazetesi'ni ziyaret ederek belediye başkanı seçilmesi halinde hayata geçireceği projeler hakkında bilgi veren Vatan Partisi Osmancık Belediye Başkan Adayı Azra Kınacı, her yaşa ve her kesime uygun projeleri olduğunu belirtti.

Yerli üretimin destekleneceğini ifade eden Azra Kınacı, "Her mahalleye pazar alanı tahsis edilerek ilçe merkezine ise son derece modern kapalı pazar yeri yapılacak. Çünkü en başta ekonomi, ekonomi olmazsa olmaz. Pazar yerlerine ve hastanelere ulaşımda zorluk çeken yaşlı ve hasta vatandaşlarımız belediyemizin ücretsiz servis araçları ile taşınacaklar.

Belediye her şeyi kendi imkanları ile yapacak. Hemen ihale açılıp da paralar çar-çur edilmeyecek, hizmetler ucuza mal edilerek tasarruf sağlanacak.

Nefes alan şehir projesi ile betonlaşmaya geçit vermeyeceğiz. Doğal yaşamı bozmadan, doğaya saygı duyarak ekolojik dengeyi bozmayan bir yaşam ortamı sağlayacağız. Ağaç katliamı yapmayacağız. Şehrin içinde kesilmedik ağaç kalmadı. Ağaca saygımız olacak. 1 ağaç 14 kişinin harcadığı oksijeni sağlıyor. Yeşili koru sağlıklı kal, prensibini hayata geçireceğiz.

Her mahalleye bir çocuk sokağı planlıyoruz. Osmancık´ta her mahallede bir sokağımız trafiğe kapatılıp yeniden düzenlenecek. Çarşı içerisi gidiş ve gelişlere ayrılarak trafiğin akışı sağlanacak. Otopark sorunu ivedilikle çözülecek.

Yağmalanmayan bir belediye, kölelikten kurtulmuş bir işçi... Biz belediyeyi, birlikte karar alarak vatandaşımızla, işçimizle birlikte yöneteceğiz. Taşeron işçi köleliğine belediyede son vereceğiz.

Vatan Partisi Osmancık Belediye Başkan Adayı Azra Kınacı seçime birkaç gün kala bütün can alıcı projelerini vatandaşlarla paylaşacaklarının altını çizdi.