Çorum PTT Başmüdürlüğü Ortaköy 100.Yıl İlkokulu’nu ziyaret etti.

Ortaköy 100.Yıl İlkokulu’nun daveti üzerine Çorum PTT Başmüdürlüğü mobil tanıtım araçlarıyla birlikte gelen Pazarlama Birim Sorumlusu Yılmaz Oktay ve EYS Birim Sorumlusu Kadir Yavuz Keçecioğlu öğrencilere PTT Mobil araçlarını tanıtarak, PTT hizmetleri hakkında bilgiler verdi.

Ayrıca tanıtım faaliyetleri kapsamında PTT Genel Müdürlüğü tarafından gönderilen PTT çocuk dergileri, boyama kitapları, ‘Bilgi Çağına Notlar’ kitabı, zeka oyunları ve çeşitli oyuncaklar hediye ettiler. Hediyelerini alan öğrencilerin sevinci görülmeye değerdi.

Çorum PTT Başmüdürlüğü Pazarlama Sorumlusu Yılmaz Oktay , “PTT Genel Müdürlüğü olarak geleceğimizin teminatı yarının büyükleri öğrencilerimizin eğitim hayatına bir nebze olsun katkı sağladıysak ne mutlu bize. Çocukların yüzlerindeki gülümseme tüm hizmetlerin üzerinde” diyerek, bir sonraki ziyaretlerini Çorum PTT Başmüdürü Ziya Başıaçık ile birlikte yapacaklarını belirtti.

100.Yıl İlkokulu Müdürü Mustafa İskender Erken ise, “İl merkezine uzak olmamıza rağmen davetimize icabet ederek öğrencilerimizi bilgilendiren ve çeşitli hediyeler ile sevindiren başta Çorum PTT Başmüdürümüz Ziya Başıaçık olmak üzere, Pazarlama Birim Sorumlusu Yılmaz Oktay’a, EYS Birim Sorumlusu Kadir Yavuz Keçecioğlu’na ve bu etkinliğimizin gerçekleşmesini sağlayan okulumuz anasınıfı öğretmeni Feray Koyunoğlu İsbir’e şahsım ve öğrencilerim adına çok teşekkür ederim” dedi.