Ortaköy 100. Yıl İlkokulu 1. sınıf öğrencileri, başarılı bir şekilde geçen eğitim öğretim yılını "Okuma Bayramı" yaparak kutladılar.

Öğrenciler çeşitli etkinlikler, şiirler ve gösterilerle hem kendileri eğlendi, hem de izlemeye gelen ailelerini ve misafirleri eğlendirdiler.

Okul Müdürü Mustafa İskender Erken, etkinlikte ve geleneksel yıl sonu kermesinde kendilerini yalnız bırakmayan Ortaköy İlçe Kaymakamı Ömer Tekeş'e ve beraberinde gelen daire amirlerine , emeği geçen öğretmen arkadaşlarına, öğrencilere ve her zaman her etkinliklerinde kendilerini yalnız bırakmayan desteklerini hiç esirgemeyen velilere, izlemeye gelen vatandaşlara ve emeği geçen herkese çok teşekkür etti.

Okul Müdürü Mustafa İskender Erken, bugüne kadar birçok etkinlikler düzenlediklerini ve bu etkinlikler sayesinde öğrencilerin sosyalleşmelerinde ve öz güvenlerinin artmasında, öğretmen, veli ve okul işbirliğinin güçlenmesinde önemli katkılar sağladıklarını belirterek, bundan sonra da bu tür etkinliklere devam edeceklerini belirttiler.