AK Parti Çorum İl Başkanı Avukat Mehmet Karadağ, Ortaköy Karahacip Köyü eski Belde Başkanı İsmet Kayacı’nın vefat eden babası Gazi Kayacı’nın cenaze merasimine katılmak için Ortaköy İlçesi’ne gitti.

Karadağ, Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir ve ilçe teşkilatı ile birlikte cenaze merasimine katılarak, Kayacı ailesine başsağlığı temennisinde bulundu.

Cenaze merasiminde sonra Karahacip Köyü’nde vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet eden Karadağ, hem parti politikalarını anlattı, hem de Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan ve partilerine destek istedi.

Ortaköy İlçesi’nde 24 Haziran’da yapılacak seçim çalışmaları kapsamında çeşitli ziyaretlerde bulunan İl Başkanı Karadağ’a, Belediye Başkanı Taner İsbir, AK Parti İlçe Başkanı Osman Kara, MHP Ortaköy İlçe Başkanı Ahmet Özyılmaz eşlik etti.

Karadağ ilk olarak partisinin 24 Haziran’daki seçimlerde ittifak ortağı olan MHP’nin seçim bürosunu ziyaret ederek, MHP İlçe Başkanı Ahmet Özyılmaz ile bir süre sohbet etti.

Özyılmaz’a yaptıkları desteklerden ve seçim çalışmalardan dolayı teşekkür eden Karadağ, Özyılmazla birlikte Ortaköy Kaymakamlığı, İlçe Emniyet Amirliği, Tarım ve Gıda Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, buralarda çalışan personellere selam verip, çalışmalarında başarılar diledi.

Son olarak Ortaköy AK Parti İlçe seçim bürosunu ziyaret eden Karadağ, burada bulunan vatandaşlarla sohbet edip, güçlü yarınlar için yaptıkları çalışmalar nedeniyle teşkilat üyelerine ve yanlarında olan Ortaköy halkına teşekkür etti.