Çorum’un Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, dur-durak bilmiyor.
Göreve geldiği günden bu tarafa yoğun çalışma temposu ve performansıyla büyük takdir toplayan Taner İsbir, ilçenin temel sorunlarına çözüm bulunması noktasında yoğun bir çaba harcıyor.
Çalışkan, azimli ve tuttuğunu kopartan yapısıyla ilçenin sorunlarına çözüm bulma noktasında adeta Ortaköy ile Ankara arasında mekik dokuyan Taner İsbir, son olarak Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek’i Ankara’daki makamında ziyaret ederek, Ortaköy Şehir İçi Geçiş Projesi için destek istedi.

ORTAKÖY ŞEHİR İÇİ GEÇİŞİNDE MÜJDE
5 kilometrelik bitümlü sıcak karışım asfalt, kaldırım, yağmur ve sulama suyu karalarlı ve ihate duvarından oluşan projenin yaklaşık maliyetinin 12 milyon TL olduğunu ifade eden Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, projenin bir an önce tamamlanması için Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek’ten destek istedi.
Taner İsbir’i son derece sıcak ve samimi bir ortamda ağırlayan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek, 5 kilometrelik Ortaköy Şehir İçi Geçiş Projesi’nin bu yıl içerisinde başlanarak bitirileceğinin müjdesini verdi.