Çorum Valiliği Sosyal Etüt ve Proje İl Müdürlüğü ile Hitit Üniversitesi Girişimci Liderler Kulübü Ortaköy İlçesinde tarihi ve turistik yerlerle birlikte okulları gezerek incelemelerde bulundu.

Çorum Valiliği Sosyal Etüt ve Proje İl Müdürü Seyfettin Zengin, Hitit Üniversitesi Girişimci Liderler Kulübü Başkanı Ergin Korkmaz ve kulüp üyeleri; Ortaköy İlçe Kaymakamı Ömer Tekeş, İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan İsbir ve 100. Yıl İlkokulu Müdürü Mustafa İskender Erken ile birlikte İncesu Kanyonunu, Şapinuva Örenyeri ve Oruçpınar Göletini gezdi.

Daha sonra 100. Yıl İlkokulunda gerçekleştirilen projeler incelenerek eğitim- öğretim hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Gezinin çok faydalı ve verimli geçtiğini belirten Çorum Valiliği Sosyal Etüt ve Proje İl Müdürü Seyfettin Zengin ve Hitit Üniversitesi Girişimci Liderler Kulübü Başkanı Ergin Korkmaz, misafirperverliklerinden dolayı Ortaköy İlçe Kaymakamı Ömer Tekeş’e, İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan İsbir’e ve 100. Yıl İlkokulu Müdürü Mustafa İskender Erken’e teşekkür ederek en kısa zamanda tekrar geleceklerini belirterek ilçeden ayrıldılar.