Çorum’un Ortaköy 100. Yıl İlkokulu Müdürü Mustafa İskender Erken ve okul öğretmenleri, Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir’i okullarına davet ederek, eğitim-öğretime göstermiş olduğu ilgi ve alaka ile yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Davete icabet eden Başkan İsbir, okul yöneticileri ve öğretmenler ile bir süre sohbet etti.

Sohbet esnasında yönetici ve öğretmenler gerek okul çevre düzenlemesi, gerek okul içi ihtiyaçlar, gerekse öğrenim gören öğrencilere yapılan yardımlar ve eğitim-öğretime verilen destekten dolayı Başkan İsbir’e teşekkür ettiler.

Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir ise yapmış olduğu konuşmada, “göreve geldiğimizden beri eğitime desteği ön planda tuttuk.

2014 yılından bu zamana kadar 2500 metrekarelik okul sahamızı çimledik, etkinlik alanı yaptık, etrafına 250 metrelik yürüyüş parkuru hazırladık, Okulumuzun bahçesine 16 adet kondisyon aleti yerleştirdik. 500 m2’lik çocuk oyun parkı düzenledik.

Çevre düzenlemesi gerçekleştirdik, Okul bayrak direklerini galvanizli olarak değiştirdik. Atatürk Anıtının düzenlenmesini ve mermer yapım işini gerçekleştirdik. Okulumuz bahçesine oturma grupları tedarik ettik. 2 Anasınıfının yemekhanesinin dizaynını ve giriş yolluklarını yaptırdık.

Okulumuzun yangın dolaplarını yeniledik ve bunları yaparken de büyük bir mutluluk duyduk.

Çünkü biliriz ki; imkanlarla donatılmış geniş bir Eğitim sistemi daha milli ve güçlü olacaktır. Bu ilke ile yatırımlarımız çocuklarımıza ve geleceğimizedir” dedi.