AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Ahmet Sami Ceylan, Osmancıklılar tarafından oldukça sıcak ve sevgi gösterileri eşliğinde karşılandı. 
1 Kasım seçimlerinin hazırlık çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdüren Milletvekili Adayı Ceylan, çalışma arkadaşlarıyla birlikte Osmancık İlçesi’ni ziyaret etti.
Osmancık halkı ile kucaklaşan Ceylan, ilçenin ve halkın sorunlarını dinledi. 

CEYLAN'A KONVOYLU KARŞILAMA
Milletvekili Adayı Ceylan, ilçe girişinde yaklaşık 200 araçtan oluşan konvoy tarafından karşılandı.
Ceylan'ı karşılamak için büyük bir konvoy oluşturan Osmancıklılar, Ceylan'ı adeta bakan gibi karşıladı, bağrına bastı. İlçe halkı, uzun bir kuyruk oluşturarak Ceylan ve beraberindekilerle tokalaştı.
Ceylan, ilçe girişinde İl Başkan Yardımcısı Oğuzhan Kaya, AK Parti İlçe Başkanı Necmettin Tatar, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe yönetimi ve çok sayıda partili tarafından karşılandı.
Ceylan'a Osmancık ziyareti sırasında; İl Başkan Yardımcıları Oğuzhan Kaya, Adnan Armağan, İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, İl ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile çok sayıda partili eşlik etti.
Konvoy eşliğinde ilçeye giriş yapan Ceylan, halkı selamladıktan sonra parti binası önüne geldi. Burada da Belediye Başkanı Hamza Karataş ve partililer tarafından karşılanan Ceylan, parti binası önünde halka seslendi. Parti binasında bir süre partililerle sohbet eden Ceylan, daha sonra esnafı ziyaret etti.

PAZARI GEZDİ, AŞURE DAĞITTI
Osmancık esnafını ziyaret eden Ceylan, esnafa hayırlı işler dileyerek, sorun ve taleplerini dinledi.
Daha sonra sebze ve meyve pazarını dolaşan Ceylan ve beraberindekiler pazarcı esnafı ile sohbet etti. Alışveriş yapan vatandaşlarla da görüşen Ceylan, halkla sıcak diyalog kurdu. Pazarda renkli görüntülere sahne olan Ceylan, kimi zaman meyve tarttı, kimi zaman lahana doğradı, kimi zaman da müşterilere yardımcı oldu.
Ceylan, sebze pazarının girişinde Osmancık Belediyesi'nin aşure dağıtımına da katılarak Belediye Başkanı Hamza Karataş, AK Parti İlçe Başkanı Necmettin Tatar ve diğer partililerle birlikte aşure dağıttı.
Osmancık Belediyesi'ni de ziyaret ederek Başkan Hamza Karataş ile bir süre görüşen Ceylan, Ulusoy Dinlenme Tesisleri'nde mola verdikten sonra Çorum'a hareket etti.
Partililerle bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Ceylan, ilçeden hayır duaları eşliğinde uğurlandı.