Çorum Valisi Necmeddin Kılıç, ilçe ziyaretleri kapsamında Oğuzlar ilçesini ziyaret etti.

Ziyarette Vali Kılıç’a İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, Özel İdare Genel Sekreteri Recep Cıplak ve Mahalli İdareler Müdürü Nihat Özarslan eşlik etti.

İlk olarak Oğuzlar Kaymakamlığını ziyaret ederek Kaymakam V. Tayfun Deli’den brifing alan Vali Necmeddin Kılıç, ilçe şube başkanları, merkez ve köy mahalle muhtarlarıyla toplantıda bir araya gelerek mahalle ve köylerin sorunlarını dinleyip talep ve istekler konusunda beraberinde gelen daire amirlerini talimatlandırdı.

Daha sonra Oğuzlar Halk Eğitim Merkezine giden Vali Kılıç, Kadın İstihdamı Projesi kapsamında İş-Kur tarafından desteklenen reçel ve marmelat kursundaki kursiyerlerle görüşerek onlardan çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Ardından ilçe esnafını ziyaret ederek onlarla sohbet eden Vali Kılıç, esnafın sorun ve isteklerini dinleyip kendilerine bol kazançlar diledi.

Esnaf ziyaretinin ardından Oğuzlar Esnaf ve Sanatkârlar Başkanı İbrahim Kabalak’ı da ziyaret eden Vali Kılıç, çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Oğuzlar programı kapsamında Oğuzlar Belediyesini de ziyaret eden Vali Necmeddin Kılıç, Belediye Başkanı Orhan Ateş’ten ilçe hakkında brifing aldı.

Vali Kılıç, Belediye ziyaretinden sonra Oğuzlar ilçesinden ayrıldı.