Oğuzlar Belediye Başkanı Orhan Ateş, beraberinde çoğunluğu kadınlardan oluşan 25 kişilik bir ekiple Ankara'ya çıkarma yaparak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Çorum Milletvekilleri ile birer görüşme yaptı.

Ziyaretle ilgili bilgi veren Başkan Ateş, Cumhuriyet Halk Partisi'nin meclisteki gurup toplantısına katıldıklarını, toplantı sonrası Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu makamında ziyaret ettiklerini açıkladı.

CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse ile birlikte 25 kişilik bir ekiple Kılıçdaroğlu'nu ziyaret eden Orhan Ateş, ilçenin sorunlarını ve taleplerini aktardıktan sonra 7 Nisan'da Çorum'da yapılacak şeker mitingi ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Ateş, Oğuzlar'ın meşhur cevizini de Kılıçdaroğlu'na hediye etti.

Ateş, ayrıca Çorum Milletvekilleri Salim Uslu, Ahmet Sami Ceylan, Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt ve Tufan Köse'yi ziyaret ederek ilçenin sorunları konusunda bilgi verdi, istişarelerde bulundu.

Milletvekilleri ise ilçenin sorunlarının çözümü, yeni yatırımlar yapılması, tanıtılması ve ilçenin geleceğe hazırlanması noktasında yapılması gereken çalışmalara destek sözü verdi.

Orhan Ateş, "Milletvekillerimiz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her zaman Oğuzlar halkının yanında olacaklarını söylediler. Oğuzlar ekibine yemek dahil çeşitli ikramlarda bulunan sayın milletvekillerimize ekibimize göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı Oğuzlar halkı adına teşekkür ederim'' dedi.