Oğuzlar Belediyesi ilçe pazarları için halka ücretsiz servis hizmeti sunarken, önceki dönemlerde cenazelerden alınan kefen parasını da kaldırdı.

Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım, başkan seçildiğinden beri ilçe sosyal hizmetler alanında büyük bir değişime sahne oluyor.

Sosyal belediyecilik anlamında yapılan son hizmetler hakkında bilgi veren Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım, “Önceki dönemlerde cenazelerde kefen hizmeti belediye tarafından ücretli karşılanıyordu. Artık bu hizmet belediyemiz tarafından ücretsiz karşılanıyor. İnsanların cenazeleri dolayısıyla acılarını yaşadıkları bir dönemde bir de bu hizmetten ücret alınmasına gönlümüz razı olmadığı için bu hizmetleri ücretsiz hale getirdik. İlçe pazarımıza ulaşım kolaylığı için cuma günleri sabah saat 11.00'de İlçe merkezine öğleden sonra da Kızılcapelit ve Asarçayı Mahallelerimize ücretsiz servis hizmeti sunmaya başladık. Temelinde halka hizmet olan Gönül Belediyeciliğini Oğuzlarımızda inşa etmek için durmaksızın çalışıyoruz. Büyüyüp gelişirken alt yapı ve imara yönelik çalışmalar yaparken insanı merkeze alan, insana hizmet için var olan bir anlayışla Oğuzlar halkımıza hizmet etmeyi sürdüreceğiz” dedi.