AK Parti Çorum Oğuzlar İlçe Başkanlığı tarafından 1000 kişinin katılımı ile iftar yemeği düzenlendi.

İftar programına AK Parti Çorum 2. Sıra Milletvekili Adayı Oğuzhan Kaya, 3.Sıra Milletvekili Adayı Erol Kavuncu, AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, AK Parti eski Milletvekili Cahit Bağcı, Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, İl Yönetimi, İl Genel Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İftar yemeğinin ardından AK Parti Çorum 2. Sıra Milletvekili Adayı Oğuzhan Kaya, 3.Sıra Milletvekili Adayı Erol Kavuncu, AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ birer konuşma yaptı.

İLÇE BAŞKANI EKMEKÇİ DESTEK İSTEDİ

İftar yemeğinin düzenlenmesinde sağladığı katkılardan dolayı AK Parti Çorum 2. Sıra Milletvekili Adayı Oğuzhan Kaya’ya teşekkür eden AK Parti Oğuzlar İlçe Başkanı Mehmet Ali Ekmekçi 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için partisine destek istedi.

KAVUNCU: 24 HAZİRAN TARİHİ BİR KIRILMA NOKTASI

24 Haziran’dan sonra 2 bayramı birden yaşayacaklarını belirten AK Parti Milletvekili Adayı Erol Kavuncu, 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinin kırılma noktası olduğunu söyledi.

Kavuncu, Türkiye’de yeni bir tarihin yazılmasına 17 gün kaldığını ifade etti.

KAYA: HALKIN ADAYLARA BAKIŞI OLUMLU

AK Parti Çorum 2. Sıra Milletvekili Adayı Oğuzhan Kaya, 24 Haziran’da yapılacak milletvekili seçimlerinde belirlenen AK Parti’nin milletvekili adaylarına halkın bakışının olumlu olduğunu söyledi.

Oğuzlar halkından seçimler için seferber olmasını isteyen Kaya, çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmamalarını tavsiye etti.

KARADAĞ: ERDOĞAN GİBİ BİR LİDERE SAHİP OLDUĞUMUZ İÇİN BAŞARILIYIZ

Oğuzlar İlçe Başkanlığının düzenlemiş olduğu iftar programında 1000 kişiyle bir araya gelmekten dolayı mutlu olduğunu belirten AK Parti İl Başkanı Avukat Mehmet Karadağ, Türk milletinin ve AK Parti’nin özelliğinin burada ortaya çıktığını söyledi.

“Şükürler olsun ki biz biriz beraberiz milletimizle bir olmuş bir partiyiz” diyen Karadağ, “Recep Tayyip Erdoğan gibi bir Lidere bir Cumhurbaşkanına bir genel başkana sahip olduğumuz için başarılıyız. İkincisi mevcut Milletvekillerimizle, Milletvekili adaylarımızla ve önceki Milletvekillerimizle Oğuzlarda olduğu gibi diğer ilçelerimizde de çalışma yaptığımız için başarılıyız” diye konuştu.

Yaptıkları başarılı çalışmaları birlikte hareket etmelerine bağlayan Karadağ, ”Milletimiz bizi şöyle görüyor bunlar bir aile gibi tutkun, Allah rızası için memleketine hizmet aşkıyla hareket ediyorlar. Eğer böyle olmasaydı listeye giremeyenler, milletvekilliği gitmiş olanlar bir daha uğramaz mevcut vekillerle devam ederler diyorlardı” diye konuştu.

Oğuzlar İlçesi’ne müjdeler veren Karadağ, ”Bizim başta olduğumuz dönemde Obruk Barajı kenarından Oğuzlar İlçemize olan ulaşımı kolaylaştırmak için yolunu tamamladık. HES Barajının inşaatı kaldığı yerden devam edecek. Yapımına başlanılan Kırkdilim yolu 450 milyon TL. ile Çorum’a yapılan en büyük yatırımdır. Yine Oğuzlar-İskilip yolu bizim dönemimizde yapılacaktır.2019 yılında Oğuzlar İlçemize doğalgaz gelecek şimdiden Oğuzlarlı annelerimize, kadın kardeşlerimize İlçemize hayırlı uğurlu olsun” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Oğuzlar halkının yoğun sevgisi ile karşılaşan Karadağ, iftar yemeğinden sonra Oğuz halkı ve AK Parti teşkilatları ile sohbet etmeyi ihmal etmedi.

Gösterilen ilgiden son derece memnun olan Karadağ, küçük, büyük demeden herkesle sohbet edip, onların isteklerini kırmayarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

Karadağ, teravih namazından sonra Oğuzlar Altın Koza tesislerinde, Milletvekili adayı Oğuzhan Kaya, AK Parti eski Milletvekili Cahit Bağcı, Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, Osmancık İlçe Başkanı, Laçin İlçe Başkanı, İl yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek sohbet etti.