Çorum’un Oğuzlar İlçesinde başarılı çalışmalara imza atan Belediye Başkanı Orhan Ateş, seçim vaatlerinden birini daha yerine getiriyor.

Başkan Ateş, ilçede büyük eksikliği hissedilen düğün salonu konusunda çalışmalara başladı.

Göreve geldiği günden itibaren Oğuzlar’ın daha yaşanabilir bir ilçe haline gelmesi, daha çok tanınması ve insanların daha güzel, iyi hizmet alabilmesi için yoğun bir şekilde çalışan Orhan Ateş, 2014 seçimlerinde verdiği sözleri de unutmuyor.

Seçmenlerine vaatlerini bir bir yerine getiren Orhan Ateş, son olarak da ilçede olmayan bir eksikliği gidermek için start verdi.

Oğuzlar İlçesi’ne düğün salonu kazandırmak için harekete geçen Başkan Ateş, düğün salonu için çalışmalara başlandığını duyurdu.

Düğün Salonu konusunda gelinen noktayı anlatan Başkan Ateş, temeli atılan düğün salonunda hem düğünlerin, nişanların ve özel günlerin yapılacağını, hem de pasta-börek salonu olarak hizmet verecek alanların olacağını kaydetti.

İlçe halkına verdiği sözleri yerine getiriyor olmanın verdiği hazzı dile getiren Başkan Ateş, “Oğuzlar bizim sevdamız. Oğuzlar için ne yapsak azdır. Biz verdiğimiz sözleri yerine getirerek hemşehrilerimizin bize duyduğu güveni boşa çıkarmamanın gayreti içerisindeyiz. İnanıyorum ki 2019 seçimlerine giderken verdiği her sözü yerine getirmiş bir başkan olarak hemşehrilerimin karşısına çıkacağım” diye konuştu.