AK Parti Oğuzlar Belediye Başkan Adayı Muzaffer Yıldırım, meclis üyeleriyle birlikte ilçede incelemelerde bulundu.

Belediye Meclis Üyeleri Recep Çankal ve Necati Akdeniz, Belediye Meclis Üyesi adayları Sadık Köse ve Orhan Afşar ile Oğuzlar'da incelemelerde bulunana Yıldırım, eksikliklerin giderilmesi yönünde yapacakları çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Oğuzlar'ın eksiklerini yerinde inceleyip kendilerinin seçilmesi durumunda bu eksikliklerin giderileceğini kaydeden Yıldırım, Oğuzlar'ın kaderine terk edilmemesi için durmaksızın çalışacaklarını söyledi.

31 Mart Yerel Seçimlerinde tüm Oğuzlarlı hemşehrilerinin desteğini beklediğini belirten Yıldırım, Altınkoz Tesisleri, Yağmur Deresi Göleti, Kızılcapelit Mahallesinde incelemelerde de bulundu.

Yıldırım şu açıklamalarda bulundu;

HER ALANDA ATIL HÂLE GETİRİLEN OĞUZLAR'I KADERİNE TERK ETMEYECEĞİZ!

“Turizm cenneti olabilecekken elindeki güzelliklerin kaderine terk edilmesi yüzünden atıl hâle getirilen, Oğuzlar halkının vergileriyle yapılan Altınkoz Tesislerimizi bu durumundan kurtaracağız

Göreve geldiğimizde tesisimiz 12 ay açık olacak, ilerleyen günlerde açıklayacağımız Altınkoz Düzenleme Ve Geliştirme Projemizde de göreceksiniz. Burayı bırakın kışın kapalı tutmayı bir turizm vahası haline getirmeyi planlıyoruz.

İLÇEMİZ SUSUZ KALMAYACAK

Su cenneti memleketimde suya hasret toprakların varlığı bir Oğuzlarlı olarak içimde kanayan yaradır.

İlçemiz her ne olursa olsun susuz kalmayacak. Yağmur Deresi bölgesine yapılan gölette Belediye Meclis Üyesi adaylarımızla incelemelerde bulunduk. Gölete arıtma tesisi ve arazi sulama sistemini en kısa sürede kazandıracağız.

İLÇEMİZİN ÇEHRESİNE YAKIŞMAYAN YOLLARI DÜZELTECEĞİZ

Kızılcapelit Mahallemizin yollarını yerinde inceledik. Oğuzlarımızın çehresine yakışmayan asfaltsız, toprak yollar olmayacak. Son dönemlerin popüler tabiriyle "Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz"Oğuzlarımızın eksikliklerini, ihmal edilmiş tüm noktalarını düzeltmek, dönüştürmek için tüm Oğuzlarlı hemşehrilerimin 31 Martta desteğini bekliyorum.”